Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Astroloji (https://www.forumaski.com/astroloji/)
-   -   29 Haziran 2016 Çarşamba Günlük Burç Yorumları (https://www.forumaski.com/astroloji/182381-29-haziran-2016-carsamba-gunluk-burc-yorumlari.html)

YeşiL6 29.06.2016 13:07

29 Haziran 2016 Çarşamba Günlük Burç Yorumları
 
29 Haziran 2016 Çarşamba Günlük Burç Yorumları

29 Haziran 2016 Çarşamba Günlük Burç Yorumları, 29 Haziran 2016 Çarşamba Burç Yorumlar, 29 Haziran 2016 Çarşamba Burç Yorumları, Günlük Burç Yorumları, 29 Haziran 2016 Çarşamba Burç yorumu

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu
Öğlene kadar oldukça düşük enerjilere sahip olabilirsiniz. Hala Koç burcu enerjisinde olsanız bile başlangıç yapmak için yeterli isteğe sahip olmayabilirsiniz. Öğleden sonra ise maddi ve manevi değer yaratma konularında kıymetli bir sürece giriyorsunuz. Finansal olarak yatırım yapmayı düşünebilirsiniz. Paranın değeri ve yönetimi önem kazanacaktır. Diğer taraftan manevi değerlerinizi gözden geçirebilir, özellikle ilişkilerinizde kurmuş olduğunuz manevi bağları ve güven telkinini mercek altına alabilirsiniz. Somut konulara yönelebilirsiniz.


Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu
Sabah saatlerinde içe kapanık ve isteksiz bir ruh haline sahip olabilirsiniz. Öğle saatlerinden itibaren her türlü ilişkinizde merhamet, yardımlaşma ve şefkat duygularının daha çok varlığını hissetmeye başlayabilirsiniz. Bu dönemde bulunduğunuz ortamlara şifa verebilecek şekilde duyarlı ve onarıcı olabileceksiniz. Kararlı ve hedeflerine odaklı bir yapıda bulunacaksınız. Sıcak yaz günlerinin size getirdiği umut ve güvenlik duygusunu sonuna kadar kullanabileceksiniz. Hayatınızın her alanında pratik bir duruş sergileyebileceksiniz.


İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu
Öğle saatlerine kadar dahil olduğunuz toplulukların, arkadaş gruplarının derdi ve tasasıyla düşük enerjilere sahip olacaksınız. Ancak öğle saatlerinden itibaren ruhunuza şifa verecek etkinliklere katılabilirsiniz. Ruhani çalışmalar yapmak, hayatınızda affedemediğiniz kimseleri affetmek ve ruhunuzdaki derin yaraları onarmak için çok uygun bir öğleden sonrasında bulunuyorsunuz. Ay transitinin bilinçaltı çalışmalarının efektif bir sonuca ulaşabileceği konumda bulunuyor olmasından faydalanabilmelisiniz.


Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu
Sabah saatlerinde mesleğinizle ilgili herhangi bir başlangıca girişmeksizin düşük enerjilerle vakit öldürebilirsiniz. Öğle saatlerinden itibaren arkadaşlık ilişkilerinizde merhamet, yardımlaşma ve şefkat duygularının daha çok varlığını hissetmeye başlayabilirsiniz. Bu dönemde bulunduğunuz ortamlara şifa verebilecek şekilde duyarlı ve onarıcı olabileceksiniz. Toplum yararına çalışan kurum ve sosyal faaliyet projelerine yönelebilir ve insanlara bu şekilde yardım edebilir, şefkat gösterebilirsiniz.


Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu
Sabah saatleri bilhassa zihinsel enerjilerinizde düşüklük hissedebilirsiniz. Ancak öğlen saatlerinden itibaren kariyer ortamınızda sizden mevki olarak daha alttaki kişilere karşı daha hoşgörülü ve affedici olduğunuzu fark edebilirsiniz. İş yerinizdeki iletişiminizde gözle görülür bir insaniyet ve güven duygusu hissedilecektir. Sanat yönü ağır basan mesleki detaylara yönelmeniz de olasıdır. Anneniz ile bağlarınızı kuvvetlendirmek isteyebilirsiniz. Mesleğinizde daha yaratıcı ve daha insan odaklı bir tavır sergilemeniz olasıdır.


Başak Burcu Günlük Burç Yorumu
Sabah saatleri hayatınızın krizlerine kafa patlatmanız olasıdır. Ancak kendinizi umutsuz ve yorgun hissedebilirsiniz. Öğle saatlerinden itibaren bir sanatsal faaliyet için eğitim almayı düşünebilirsiniz. Görsel sanat dalı olabildiği gibi tiyatro ve şan dersi de almak mümkün olabilir. Diğer taraftan ruhani inançlarınızı sorgulayabilir, bu konular üzerinde düşünebilirsiniz. Doğanın ve yeşilin yoğun olduğu diyarlara yolculuk etme hevesi duyabilirsiniz. Ay ve Merkür arasındaki olumlu açı iletişiminizi yumuşatacaktır.


Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu
Sabah saatlerinde ilişkiniz ve ortaklığınız için kafanızı yorduğunuz ancak bir sonuç da elde etmediğiniz düşük enerjilere sahipken, öğle saatlerinden itibaren hayatınızın krizli alanlarının tamirinde önemli ilerlemeler sağlayabileceğiniz bir süreç geçireceksiniz. İnsanlarla olan iletişiminizdeki sadakat ve uzlaşma enerjisi sayesinde ortak kazanımlar ve maddi yükümlülüklerin karşılanması konularında ilerleme kaydedebilirsiniz. Güven, sağduyu ve vefa duyguları sayesinde maddi ve manevi olarak olumlu bir gün deneyimleyebileceksiniz.


Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu
Sabah saatlerinde angarya işlerinizle boğuşurken kendinizi olumsuz bir ruh hali içinde hissedebilirsiniz. Ancak öğle saatlerinden itibaren, ilişkiler anlamında destekleyici etkiler altında olacaksınız. Ruhunuzu besleyen, merhamet duygunuzu hissettiren birileriyle ilişkiye yönelmeye ve olumlu duygular yaşamaya başlayabilirsiniz. Derin duygularınız ve hayranlığınız yoğun bir sevgiye ve aşka dönüşebilir. Ayrıca mevcut ilişkinizde romantik anlar yaratabilirsiniz. Hayatınızdaki diğer ortaklıklarda da olumlu enerjileri hissedeceksiniz.


Yay Burcu Günlük Burç Yorumu
Sabah saatlerinde bedensel olarak biraz düşük enerjili hissedebilirsiniz. Ancak öğle saatlerinden itibaren, hizmet alanınızda ve gündelik işlerinizde özellikle çalışanlarınızla iletişiminizde olumlu, vefalı ve merhametli bir tutum sergileyebileceksiniz. Hayvanlara karşı şefkatiniz ve yakınlaşma isteğiniz artacaktır. Dokunma hissinizin yükselmesi olasıdır. Bitirmeniz gereken işleri kolektif bir çalışma ile halletmeniz ve sonlandırmanız mümkündür. Bedensel bir rahatsızlığınız için şifa arayışındaysanız bu etkiyi yararınıza kullanabilirsiniz.


Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu
Sabah saatlerinde yatağınızdan bile kalkmak istemeyeceğiniz bir enerji düşüklüğü ile karşılaşabilirsiniz. Ancak öğle saatlerinden itibaren hayatınızın keyifli alanlarında, özellikle aşk ve çocuklarınızla ilgili konularda sizi duygusal tatmine taşıyabilecek ve keyfinize keyif katacak etkinliklere katılabilirsiniz. Yemek, içmek ve dünyevi zevklere yönelmek için özel fırsatlara sahipsiniz. Ay ve Merkür arasındaki olumlu açı enerjisi size sevdiklerinize ve hayatınızdaki özel kişiye açılma fırsatı verecektir.


Kova Burcu Günlük Burç Yorumu
Sabah saatlerinde deneyimlediğiniz düşük enerji ve yalnız kalma isteği, öğle saatlerinden itibaren farkını hissettirecektir. Ailenizle ilgili bakış açınız daha merhametli, daha uzlaşmacı ve daha sevgi dolu olabilir. Bugün özellikle gayrimenkul yatırımı, ev dekorasyonu gibi konulara eğilebileceksiniz. Doğa içerisinde bedeninizi topraklayabileceğiniz ortamlar yaratmanız gerekmektedir. Köklerinize ve değerlerinize odaklanabilirsiniz. Evinizle ilgili dekorasyon ürünleri satın alabilirsiniz. Kendinizle ilgili konular somutlaşacaktır.


Balık Burcu Günlük Burç Yorumu
Sabah saatlerinde kendinizden emin olmadığınız ve maddi, manevi düşük enerjiler deneyimleyeceğiniz bir süreç yaşayacaksınız. Ancak öğle saatlerinden itibaren alışverişlerinizde, giyim kuşamınızda ve iletişim kanallarınızda daha uzlaşmacı, verimli ve yaratıcı bir yapıya bürünebilirsiniz. İşle ilgili tanıtım faaliyetlerinizi sanatsal ve kreatif öğelerle bezeyebilirsiniz. Doğa yürüyüşlerine katılmak ve dışarıda zaman geçirmek, insanlarla iletişim halinde olmak iyi hissetmenize neden olacaktır.


Saat: 08:39

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.