Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Astroloji (https://www.forumaski.com/astroloji/)
-   -   2 Temmuz 2016 Cumartesi Günlük Burç Yorumları (https://www.forumaski.com/astroloji/182494-2-temmuz-2016-cumartesi-gunluk-burc-yorumlari.html)

YeşiL6 01.07.2016 16:23

2 Temmuz 2016 Cumartesi Günlük Burç Yorumları
 
2 Temmuz 2016 Cumartesi Günlük Burç Yorumları

2 Temmuz 2016 Cumartesi Günlük Burç Yorumları, 2 Temmuz 2016 Cumartesi Burç Yorumlar, 2 Temmuz 2016 Cumartesi Burç Yorumları, Günlük Burç Yorumları, 2 Temmuz 2016 Cumartesi Burç yorumu

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]


KOÇ BURCU
Beraberliğinizde beklediğinizin de üstünde bir gelişme söz konusu olacak, bu gelişme sizi rahatlatırken partnerinize verdiğiniz tepkiler ise onu şaşırtacak. Ancak bu gelişmeler sonuç itibari ile ikiniz içinde olumlu sonuçlanacak. Mesleki gelişim için bir kaç yeni yol seçebilirsiniz bu yolları seçerken karakterinizi göz önünde bulunduracaksınız. Doğru yolu bu şekilde bulacaksınız. Hafta sonu ise günün yorgunluğunu atma çabalarınız devam edecek.


BOĞA BURCU
Bazı konularda sevgiliniz sizden daha duyarlı, onun bu hassas yanı sizin hoşunuza gidiyor, fakat o da sizden biraz duyarlılık ve hassasiyet bekliyor. Özellikle aile konusunda. Herkes hayatta olan ve yapılması gereken şeyleri yapamaz bunu savunuyorsunuz ve içten içe bunu çevrenize kanıtlamak istiyorsunuz. Kendinizi tanıyorsunuz ve toplum içinde çalışmak size göre değil. Kendinizle barışık olmaya ihtiyacınız var.


İKİZLER BURCU
Aşk hayatınızda ne istediğinizi bilmeyen haliniz sizi kaybeden haline getiriyor. Ama neyi kaybediyorsunuz bunu sizde bilmiyorsunuz ve bir çok zaman kaybettiğiniz şeyi de umursamıyorsunuz. Aşk nedir bunun üzerinde düşünmeye ihtiyacınız var. Çok hiperaktifsiniz insanlar sizin hızınıza insanlar sizin hızınıza yetişemiyor. Elinize güzel miktarlarda para geçiyorken bunun bir kısmını kenara koymayı alışkanlık haline getirmelisiniz.


YENGEÇ BURCU
Bu hafta sonunu biten bir ilişinin yasını tutarak geçireceksiniz. Bu ruh halinden çıkmalısınız, aşk her zaman sizi bulmayacak anacak ara sırada sizden gitmişken ve size geri gelmişken onu anlamalı ve onu sindirerek yaşamalı yokluğunda ise kendinizle muhasebe yapmalısınız. Aslına bakarsanız aşkı hayatınızın merkezine koymadığınızda o sizi buluyor bunu deneyimlerinizden biliyorsunuz. Hafta sonunuz her zaman olabilir ancak bu hafta sonunuz geçtiğinde tekrar olmayacak, anı yaşayın.


ASLAN BURCU
Beklenmedik sürprizler yaşayabilirsiniz. Bu sizi hayli heyecanlandıran biten ilişkilerinizi yeniden canlandırabilir. İş yerinizde sakin bir hafta geçirdiniz ve bunun mutluluğu ile hafta sonunuzu oldukça huzurlu ve mutlu geçireceksiniz. Maddi açıdan verimliliğiniz artırmak için oldukça önemli bir döneme girdiniz ve bu dönemde paranızın kıymetini bileceksiniz, birikim yapacaksınız.


BAŞAK BURCU
İlişkinizde sizi rahatsız eden bir şeyler var ve bu durumun ne olduğu hakkında bir bilginizse yok, aşk sizi her zaman bulmuyor bunu biliyor olmanız ve zor seviyor olduğunuza da bilmeniz sizi tedirgin ediyor. Maddi açıdan kendinizi güvende hissetmek için para biriktiriyorsunuz ancak bu birikimi devam ettirmek hatta katlamak için mantıklı yatırımlar yapmalısınız.


TERAZİ BURCU
Mutluluğunuzu üçüncü kişilere bağlamışsınız peki neden? Bu soruyu hiç sordunuz mu? Hayat sizin hayatınız ancak siz başkaları için yaşamaktan kendinizi yok sayıyorsunuz. Maddi anlamda uzun vadeli yatırımlarınızın olumlu getirilerini yaşayacaksınız. Bu durum sizi heyecanlandıracak ve yeni yatırımlar yapma isteği yaşayacaksınız. Hafta sonu ailenizle geçirip mutlu bir haber alacaksınız.


AKREP BURCU
Partnerinizle aranızda olan soğuk hava rüzgarı bir anda yok oluverdi. İlişkinizde gözle görülecek düzeyde bir gelişme var. İşiniz dışında yeni bir iş teklifi alacaksınız ve bu durum sizi heyecanlandıracak. Zira yeteneklerinizi sergileme fırsatı bulacaksınız. Bu aralar şans sizden yana yakın çevrenizde sevilen biri olmanız sizin her konuda yolunuzu açıyor.


YAY BURCU
Zaman zaman sevgilinizin size haksızlık etmiş olduğunu düşünseniz de aslında onu çok seviyorsunuz. Bu aralar uzaklaşmak istediğiniz bazı duygular sizi sarıyor ve yakın zamanda yapmak düşündüğünüz şeyleri hızlandırabilirsiniz. Her şeye rağmen bu gün sizin için güzel bir gün olacak ve yapmayı düşündüğünüz bir çok şeyi sonuca bağlayacaksınız.


OĞLAK BURCU
Sevgilinizle baş başa kalmak sizin hayli özlediğiniz zamanlar ve yakın zaman da bunun planını yapıyor olmanız bile sizi heyecanlandırıyor. Aşkı uzun süredir arıyordunuz ve sonunda buldunuz. Yakın çevrenizde dost zannettiğiniz biri aşk hayatınızda size müdahaleci yaklaşımları sizi şüphelendiriyor. Şüphe duymakta haklısınız o kişi size karşı boş değil. Bu aralar ailenizle ilgili bazı problemler sizi çok yoruyor ve bunun üstesinde gelebilecek tek kişi sizmiş gibi davranmaları ise sizi zan altında bırakıyor.


KOVA BURCU
Aşk hayatınız kontrolünüzden çıktı ve bu durum sizde gerginlik yaratıyor. Aşka küsmek istemiyorsunuz ancak sevgilinizin umursamaz tavırları sizi çok sinirlendiriyor. Hafta sonunu ise hafta içinde yaşadığınız bu size göre saçma kısır gelişmelerin izini silerek geçireceksiniz. Parayı biriktirmek istiyorsunuz ancak bu durumda pek başarılı değilsiniz. Kafanızı çok karıştıran ve hayli canınızı sıkan bir meselede istediğiniz sonucu alamayabilirsiniz.


BALIK BURCU
Sorunlarınızı tek başınıza çözmek istiyorsunuz ancak bu konuda başarılı olamayabilirsiniz. Yani istemeseniz de yardım almak zorundasınız. İş arkadaşlarınızla bu aralar aldığınız kararla sizin için önem arz ediyor olacak. Bazı borçlarınız var ve bunların ödemesini yaparken dikkatli olmalı tekrar aynı harcamaları yapmamalısınız. Bu aralar partneriniz tarafından sevilmediğinizi hissedebilirsiniz.

Lavin 01.07.2016 16:25

Cevap: 2 Temmuz 2016 Cumartesi Günlük Burç Yorumları
 
Alıntı:

İKİZLER BURCU
Aşk hayatınızda ne istediğinizi bilmeyen haliniz sizi kaybeden haline getiriyor. Ama neyi kaybediyorsunuz bunu sizde bilmiyorsunuz ve bir çok zaman kaybettiğiniz şeyi de umursamıyorsunuz. Aşk nedir bunun üzerinde düşünmeye ihtiyacınız var. Çok hiperaktifsiniz insanlar sizin hızınıza insanlar sizin hızınıza yetişemiyor. Elinize güzel miktarlarda para geçiyorken bunun bir kısmını kenara koymayı alışkanlık haline getirmelisiniz.
Çok hiperaktifsiniz insanlar sizin hızınıza insanlar sizin hızınıza yetişemiyor.:p
Askida umursamadigim dogrudur ne kaybetcem ki en azindan üzülmem ; )

Platonik 01.07.2016 16:28

Cevap: 2 Temmuz 2016 Cumartesi Günlük Burç Yorumları
 
BAŞAK BURCU
İlişkinizde sizi rahatsız eden bir şeyler var ve bu durumun ne olduğu hakkında bir bilginizse yok, aşk sizi her zaman bulmuyor bunu biliyor olmanız ve zor seviyor olduğunuza da bilmeniz sizi tedirgin ediyor.
Yengeç ( Yükselen burç )
Aslına bakarsanız aşkı hayatınızın merkezine koymadığınızda o sizi buluyor bunu deneyimlerinizden biliyorsunuz. Hafta sonunuz her zaman olabilir ancak bu hafta sonunuz geçtiğinde tekrar olmayacak, anı yaşayın.

Paylaşım için teşekkürler.


Saat: 14:20

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.