Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Astroloji (https://www.forumaski.com/astroloji/)
-   -   13 Ekim 2016 Perşembe Günlük Burç Yorumları (https://www.forumaski.com/astroloji/186780-13-ekim-2016-persembe-gunluk-burc-yorumlari.html)

YeşiL6 12.10.2016 15:50

13 Ekim 2016 Perşembe Günlük Burç Yorumları
 
13 Ekim 2016 Perşembe Günlük Burç Yorumları

13 Ekim 2016 Perşembe Günlük Günlük Burç Yorumları, 13 Ekim 2016 Perşembe Günlük Burç Yorumları, 13 Ekim 2016 Perşembe Günlük Burç Yorumları, Günlük Burç Yorumları

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]


KOÇ BURCU
Partneriniz sizi çok iyi tanıyor dolayısıyla sizin bu çekingen tavırlarınıza anlam veremiyor. İlerleyen zamanlarda daha ciddi iş görüşmeleri içinde olabilirsiniz bu görüşmeleri olumlu sonuçlandırmak sizin elinizde eğer yeterince istekli olabilirseniz bu durumu sizin karınız haline getirebilirsiniz. Maddi harcamalarınıza dikkat etmeniz gereken şu günlerde beklemediğiniz harcamalarla karşı karşıya kalabilirsiniz.


BOĞA BURCU
Aşk hayatınızda beklenmedik gelişmeler yaşıyorsunuz bu sizin ruhunuza hareketlendirecek farklı hisleri bir arada yaşayacaksınız ve kendinizi aşk konusunda şanslı hissedeceksiniz. İş hayatınız monotonluğu sizi yoruyor siz kişiliğiniz gereği hareketli ve canınızın hiç sıkılmayacağı bir iş arıyorsunuz ancak koşullar her zaman istenilen gibi olmuyor. Bazı sözleriniz ve yaptıklarınız arasında bir uyumsuzluk var bu durum karşısında zor durumda kalabilirsiniz.


İKİZLER BURCU
İş hayatınız bu aralar beklediğinizden daha da yoğun gelişmeler söz konusu uzun süredir beklediğiniz bazı gelişmeler bu aralar olabilr ve bu sizi ve çevrenizdekileri çok mutlu edecek. Maddi durumunuzda azalmalar söz konusu bu sizin canınızı sıksa da elinizden gelen bir şey yok. Çevrenizde ki insankların desteklerini hemen kestrip atmamalısınız bazı duygusal şeylerin altından tek başınıza kalkmak sizi yorabilir.


YENGEÇ BURCU
Duygularınızın adeta şaha kalktığı bu günlerde kafanızı karıştıran bazı gelişmeler olacak ancak sakin ve tüm durumu değerlendirebilecek şekilde düşünürseniz bu işin içinden çıkabilirsiniz. İş yaşantınız da kendinizi rahat hissediyorsunuz ve hedeflerinize ulaşabilmekte bunun vermiş olduğu rahatlığı yaşıyorsunuz. Bu aralar detaycı olamanız gerekebilir hatta bu sayede bir çok şeyin üstesinden gelebilirsiniz.


ASLAN BURCU
Partneriniz sizi işinize fazla zaman ayırdığınızı ve bunun size zarar verdiği yönünde bir kanısı var siz ise bunun farkında değilsiniz ancak sevgiliniz doğrudan söylemesede sizden ilgi bekliyor. Parayı değer vermediğinizi söylüyorsunuz ancak var olan gelirinizle de yetinemiyorsunz bu çelişkiyi biraz daha açık olarak giderebilirsiniz. Ailenizin söylediklerini dinlemeli ve onların sizin için en iyisini istediğini bilmelisiniz.


BAŞAK BURCU
Sevgilinizin davranışlarına bir anlam veremiyorsunuz ancak o da bunu sizin için yaptığını savunuyor işin ilginç yanı iknizde birbirinizin iyiliğine şeyler yapmak isterken pek mümkün olmayan şeyler yapıyorsunuz. Maddi gelişmeler sizin canınızı fazlasıyla sıkıyor bu aralar var olan maddi yükünüzün üstüne bir yenisi ekleniyor olması sizin için hayli zor olacak. Ailenizden istediğiniz halde her türlü desteği alabiliyorsunuz bu konuda gurur yapmamalısınz.


TERAZİ BURCU
Aşk yaşantınızda yaşayacağınız bazı gelişmeler sizi hoşnut etmeyecek bunun sevgilinizden kaynaklanması ise sizin için daha da zor olacak çünkü sorun sizinle alakalı olsaydı bunu fark etmeniz halinde düzeltmek için bir şeyler yapardınız ancak bunun yerine onun kendi hatasını görmesini bekleyeceksizniz. Yatırım yapmak iin çok uygun zamanlar içindesiniz bu aralar yaptığınız gayrı menkul yatırımlar size olumlu olarak geri dönecek.



AKREP BURCU
Partnerinizle bu sıralar kalıcı sorunlar yaşıyorsunuz hatta bu sorunlar ilişkinizi kökünden edeleyebilr. Eğer sorun sizdeyse bunun tamiri için elinizden geleni yapmalısınız aksi halde bu şekilde bir ilişki uzun süre bulamayabilirsiniz. Karşınıza çıkacak maddi fırsatları değerlendirebileceğiniz şu günlerde yatırım yapmanız halinde yüksek gelirler elde edbilirsiniz.


YAY BURCU
Kendinizi duygusal olarak güçlü hissedeceğiniz bir gündesiniz ve bunu partnerinize belli ediyor hatta onun için sonuç odaklı şeyler düşünüyorsunuz belki ilişkinizi daha ciddi yapabilecek bir şey. İş hayatınızda beklediğiniz başarıyı elde ediyorsunuz hatta üstünüz tarafından hem seviliyor hem de takdir ediliyorsunuz. Bu sıralar ailenizi ihmal etmeyin ve onların söylediklerini dikkate almalısınız.


OĞLAK BURCU
İlişkinizi kendi istediğiniz gibi yaşayamıyorsunuz bunun nedeni çevrenizin etkisinde fazla kalıyor olmanız bunun için ya çevrenizden yada aşkınızdan vazgeçmeniz gerekiyor ancak bu hep böyle devam etmez bunun orta yolunu bulmak size kalmış. Maddi konularda gelirinizde bazı artışlar söz konusu olabilir bunun için soğukkanlı davranıp geleceği düşünüp ona göre harcamalar yapabilirsiniz aksi halde diğer durumda gelen para geldiği gibi gidebilr.


KOVA BURCU
Bu aralar aileniz sizi ziyaret edebilir onları uzun süredir görmemeniz onlara olan özleminizi artırmıştı ve bunun son bulması size ruhunuz için oldukça iyi gelecek. Partnerinizden beklediğiniz hamlenin bir türlü gelmiyor olmasına canınız çok sıkılıyor ancak onu da anlamalısınız sizin için elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor ve bunun için zaman gerekiyor. Tatırımlarınızı akıllıca yapıyor olmanız sizin karınıza olacak.


BALIK BURCU
Sevgilinizi çok zor durumda bırakıyorsunuz ilişkinizde ne istediğinizi bilmeyişiniz sizin ve onun yıpranmasına neden oluyor ve ilişkiniz kısa ömürlü olmasına neden olabiliyor. Maddi harcamalarınızın artışı sizi olumsuz yönde etkiliyor ancak en gerekli harcamalarınızı yaptığınızı düşünsenizde aslında fazla harcama yapıyorsunuz. Ailenizle olan ilişkilerinize dikkat etmelisiniz onların sizden bazı duygusal beklentileri olabilir.


Saat: 14:39

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.