Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Astroloji (https://www.forumaski.com/astroloji/)
-   -   Burçlara göre hastalıklar (https://www.forumaski.com/astroloji/29101-burclara-gore-hastaliklar.html)

Narsinha 31.03.2013 16:45

Burçlara göre hastalıklar
 
Burçlara göre hastalıklar

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]


Beyin tümörü en çok Oğlak ve Kova burçlarında görülüyor. Şizofreni, Haziran ve Temmuz aylarında doğanlarda daha ağır seyrediyor. İşte bilim dünyasını sarsan araştırma sonuçları

Son yıllarda yapılan araştırmalar hastalıklarla burçlar arasındaki ilginç ilişkiyi ortaya koyuyor. Buna göre insanların dünyaya geldikleri ay, bir takım hastalıkların daha fazla görülmesine sebep olurken, bazı hastalıklara karşı koruyucu etki gösterebiliyor. İ.Ü. Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Göğüs Hastalıkları Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Rasim Küçükusta, burçlarla hastalıklar arasındaki çarpıcı ilişkiyi gözler önüne seren çalışmaları derledi:

ASTIM, YENGEÇ BURCUNDA

7- 42 yaşları arasındaki 438 alerjik astımlı üzerinde yapılan araştırmaya göre, astım en çok Yengeç burcunda doğanlarda görülüyor. Bu burcu Aslan ve Koç izliyor. Hastalığın en az ortaya çıktığı burç ise Kova. Kova'da astım hastalığının görülme oranı Yengeç burcuna göre 6 kat daha az. Akrep ve Oğlak ise astımın az görüldüğü diğer burçlar. Bilim adamları astıma bazı burçlarda daha fazla rastlanmasını, bu aylarda doğan çocukların hayatlarının ilk aylarında daha fazla alerjik etkene maruz kalmalarıyla açıklıyor. Bahar aylarında doğanlarda yani Koç ve Boğa burcunda polen, Yengeç ve Aslan burçlarında ise ev tozu alerjisine sık rastlanıyor.

KOVA'DA KANSER TEHLİKESİ

ABD'de 686 beyin kanserli ve 799 beyin kanseri olmayan hasta üzerinde yapılan bir araştırma, Oğlak ve Kova burcundan olanlarda beyin kanseri riskinin, Yengeç ve Aslan burcundan olanlara göre daha yüksek olduğunu ortaya koydu. Kişinin solak olması ise, hastalık riskini artırıyor. Uzmanlar, beyin kanseri riskinin artmasında, enfeksiyonların, anne diyetinin, çevresel toksinlerin ve hormonal faktörlerin rolü olabileceğini düşünüyor. Yine ABD'de bin 600 şizofreni hastası üzerinde yapılan bir incelemede de, Haziran ve Temmuz aylarında doğan kişilerde şizofrenin daha ağır seyrettiği sonucuna ulaşıldı. Bu bulgunun kesin sebebi bilinmemekle birlikte uzmanlar, mevsimlerle ilgili enfeksiyonların, güneş ışığına maruz kalma ve D vitamininin rolü üzerinde duruyor. Prof. Dr. Küçükusta şu uyarıyı yapmayı da ihmâl etmiyor: "Elbette, birkaç küçük araştırmanın sonuçlarına bakarak telaşlanmaya gerek yok. Çünkü bu araştırmaları yapan uzmanlar, bu sonuçların tamamen tesadüfe bağlı olabileceğini, kesinleşmesi için daha uzun çalışmalara gerek olduğunu altını çiziyorlar."

Alıntı



Ela 31.03.2013 18:18

Cevap: Burçlara göre hastalıklar
 
terazi saglammıymış anlamadım :D yorum olmamış.

EndGirl 02.04.2013 00:41

Cevap: Burçlara göre hastalıklar
 
Beyin kanseri olcam ben tamam bu ne saçma birşey ya :D


Saat: 07:54

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.