Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Astroloji (https://www.forumaski.com/astroloji/)
-   -   9 Ağustos 2013 Cuma Günlük Burç Yorumları (https://www.forumaski.com/astroloji/46308-9-agustos-2013-cuma-gunluk-burc-yorumlari.html)

Kumral Kıraker 09.08.2013 23:11

9 Ağustos 2013 Cuma Günlük Burç Yorumları
 
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]



Yükselen burcunuza göre okumanızı tavsiye ederiz.

Koç burcu ve yükseleni Koç olanlar:
Bayram sebebiyle gündelik işlerinizin yoğunluğu artabilir. Başkalarını ağırlamak, hizmet etmek, servis yapmak durumunda kalabilirsiniz. Detaylarda boğulmamak için size yardımcı olacak kişileri önceden belirlemeniz daha uygun olur. Böylece organizasyon sorunu yaşamazsınız. Yaptığınız işlerde güzelliğin ve şıklığın öne çıkması sizi de sevindirecek.

Boğa burcu ve yükseleni Boğa olanlar:
Bugün bayramın güzelliğini yaşayacaksınız. Çocukluğunuzdaki gibi eğleneceğiniz, mutlu olacağınız fırsatlar ortaya çıkabilir. Bir yandan keyifli ve neşeli konularla ilgilenirken, bir yandan da ilişkilerinizi geliştireceksiniz. Aşk hayatınız gündeme gelebilir. Kendinize güveniniz artacak, hayattan daha fazla zevk alacaksınız. Bu güzel bir günün keyfini çıkarın.

İkizler burcu ve yükseleni İkizler olanlar:
Bayramın doğasından yansıyan, aile içindeki birlik beraberlik sizi mutlu edecek. Büyüklerinizle beraber olmak, kendinizi daha değerli hissetmenize sebep olacak. Hep birlikte aile büyüklerinizden, atalarınızdan konuşabilir, onları anabilirsiniz. Aile içindeki huzuru korumak için hassas dengelere dikkat etmenizi öneririm.

Yengeç burcu ve yükseleni Yengeç olanlar:
Bayramlaşma ve yakınları ziyaret, günün hareketli geçmesine sebep olacak. Böylece görmek istediğiniz yakınlarınıza ulaşabilir, ilişkilerinizi sağlamlaştırabilirsiniz. Sizi huzursuz edecek eleştiriler ya da imalara karşı daha kontrollü olmanızda yarar var. Kardeşlerinizin ve kuzenlerimizin canını sıkan olaylara yardım edebilirsiniz.

Aslan burcu ve yükseleni Aslan olanlar:
Bayram sebebiyle cömert davranabilirsiniz. Ancak elinizdeki paranın değerini bilmenizi öneririm. Yapacağınız harcamaların gerekli olup olmadığını gözden geçirmeniz sizin için faydalı olacak. Kişisel ihtiyaçlarınız için satın almak istediğiniz şeyleri biraz ertelemeniz yerinde olur. Yakın zamanda daha karlı alışverişler yapabilirsiniz.

Başak burcu ve yükseleni Başak olanlar:
Bayramın güzelliğini üzerinizde hissedebilirsiniz. Şartlar istediğiniz gibi olmasa da, bugünü keyifle geçirebilmeniz mümkün. Kendinize, sevdiklerinize, değer verdiğiniz insanlara zaman ayırabilirsiniz. Ancak kılı kırk yarmamalı, olaylara daha geniş açıdan bakmalısınız.

Terazi burcu ve yükseleni Terazi olanlar:
Etrafınızdaki insanlar bayramın güzelliğini yaşarken, siz biraz huzursuz olabilirsiniz. Geçmiş konular gündeme gelebilir, hatırlamak istemediğiniz şeyler ortaya çıkabilir. Ne olursa olsun tepkilerinizi kontrol edip sakinliğinizi korumanızı öneririm. O zaman rahatladığınızı göreceksiniz.

Akrep burcu ve yükseleni Akrep olanlar:
Bayramın kalabalığını, arkadaşlığın sıcaklığını hissedeceğiniz bir gündesiniz. Birliktelikten zevk alabilir, pek çok kişiyle görüşebilirsiniz. Sosyal çevrenizi geliştirmek ilişkilerinize de olumlu yansıyacak. Sevdiğiniz insanlarla birlikte vakit geçirmek sizi mutlu edecek. Çevrenizdeki insanları organize etmeniz söz konusu olabilir.

Yay burcu ve yükseleni Yay olanlar:
Gün boyunca tüm dikkatleri üzerinizde toplayacaksınız. Duygusal konular ve ailevi olaylar, herkesin içinde yaşanabileceği için ilişkilerinize daha özen göstermenizi tavsiye ederim. Annenizle ilgili veya annelik gibi konularda iniş çıkışlar yaşamanız olası. Detaylara takılmadan hareket edip, sorunları aşabilirsiniz. Eleştirilere açık olmanız, yapıcı davranmanız sayesinde rahatlayabilirsiniz.

Oğlak burcu ve yükseleni Oğlak olanlar:
Bugün bayramın iyimser, coşkulu yanı ruhunuza yansıyacak. Yeni kişilerle tanışabilirsiniz. İlişkilerinizi geliştireceğiniz, güzel bağlantılar kurabileceğiniz fırsatların ortaya çıkması söz konusu. Yapacağınız turistik ziyaretlerde manevi yerlere de uğrayabilirsiniz. Ruhunuzu yükseltecek, besleyecek alanlara yönelmeniz sayesinde sorunları kolaylıkla aşıp rahatlayabilirsiniz.

Kova burcu ve yükseleni Kova olanlar:
Bayramın güzelliğine kapılıp masraflarınızı artırmamalısınız. Özellikle ortak paylaşımlara açık olduğunuz bugün, başkalarının harcamalarını da ödemek durumunda kalabilirsiniz. O yüzden hem nakit paranızı, hem de kredi kartınızı daha dikkatli kullanmanızı öneririm.

Balık burcu ve yükseleni Balık olanlar:
Bayram gününü eşiniz ya da partnerinizle birlikte değerlendirmeye özen gösterebilirsiniz. Olaylar pek sizin istediğiniz gibi gitmese de, empati yaparak olumlu yaklaşmayı başarabilirsiniz. Birlikteliğinize önem verirseniz kendinizi daha rahat hissedersiniz.

Astroloji Uzmanı Asude Argun

Kaynak ;
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]


Saat: 11:33

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.