Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Astroloji (https://www.forumaski.com/astroloji/)
-   -   4 Ocak 2014 Günlük Burç Yorumları (https://www.forumaski.com/astroloji/82401-4-ocak-2014-gunluk-burc-yorumlari.html)

She` 02.01.2014 14:57

4 Ocak 2014 Günlük Burç Yorumları
 
4 Ocak 2014 günlük burç yorumları,4 1 2014 burçlar, 4 Ocak 2014 akrep burcu yorumu, 4 Ocak 2014 aslan burcu yorumu, 4 Ocak 2014 balık burcu yorumu, 4 Ocak 2014 başak burcu yorumu, 4 Ocak 2014 boğa burcu yorumu, 4 Ocak 2014 ikizler burcu yorumu, 4 Ocak 2014 koç burcu yorumu, 4 Ocak 2014 kova burcu yorumu, 4 Ocak 2014 oğlak burcu yorumu, 4 Ocak 2014 terazi burcu yorumu, 4 Ocak 2014 yay burcu yorumu, 4 Ocak 2014 yengeç burcu yorumu,2014 Ocak ayı burç yorumları, günlük burç yorumları,2014 Ocak günlük burç yorumları, 4 Ocak burç yorumları, 4 Ocak 2014 Cumartesi burç yorumları




4 Ocak 2014 Günlük Burç Yorumları


[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]


4 Ocak 2014 Koç Burcu Yorumu
Ayın konumu, yakın çevrenizle ilgili değişimler söz konusu olacaktır. . Bazı ortak çalışmalar için uygun bir gün. Kardeşler veya akrabalarla ilgili yenilikler gündeme gelecektir. Rutin işlerinize hız kazandırmak istiyor, çeşitli kaynakları araştırarak size en uygun olan çalışmayı, bulmaya çalışıyorsunuz.


4 Ocak 2014 Boğa Burcu Yorumu
Ay burcunuzda ilerlerken, derin ve keskin görüşler içindesiniz. Duygularınızda artan arayışlar, sizi tatminsiz yapabilir. Her şeyi çok çabuk kavrıyor ve olaylara kesin çözümler getiriyorsunuz.Merkür karşıt evinizde geri hareketini yaparken,partnerinizle aranızda iletişim sorunu yaşamaktan kaçınmalısınız.


4 Ocak 2014 İkizler Burcu Yorumu
Maddesel konularda sezgilerinize güvenebilirsiniz. Kazançlarınızda; istediğiniz şartların gündeme gelmesi, özel çabalarınız sayesinde gerçekleşecektir. Maddi konularla ilgili düşünceleriniz, bir çok aktivitenin önüne geçebilir. Bugün, değişik arayışlar içindesiniz. Kısa sürede yapmanız geren çok şey olacak.



4 Ocak 2014 Yengeç Burcu Yorumu
Bugün, düşüncelerinizi gizleme gereği duyuyor ve çevrenizden çabuk etkileniyorsunuz. Size değersiz görünen bazı şeyler, başkaları için önemli olabilir. Çeşitli düşünceler içindesiniz. Bugün, yalnız kalarak kafanızı dinleyin ve başka bir şey düşünmeyin..Çünkü, olayları değerlendirirken, önemli ayrıntıları gözden kaçırıyorsunuz.


4 Ocak 2014 Aslan Burcu Yorumu
Diplomatik ve idareci yapınızla çalışma arkadaşlarınızı çok iyi idare ediyorsunuz. Rekabet etmeyi seviyor, ince esprili zekanızla problemlere ustaca yaklaşıyorsunuz. Bugün Ayın bulunduğu konum, dostlarınızla bir arada olmanızı sağlayacak. Güvenli ortamların arayışı içinde olmanız, uygun bir davranış şekli.


4 Ocak 2014 Başak Burcu Yorumu
İnatçı yapınız ve her şeyi mantık süzgecinden geçirmeniz, çevrenizdeki kişileri her konuda zorluyor. Duygusal yaşantınızda sinirli olduğunuz zaman karşınızdaki kişiyi çok çabuk kırabiliyorsunuz. Kişisel ilişkilerinizde üzerinize kurulan baskılara karşı daha açık fikirli olarak tepki verin. Her şeyi deneyerek öğreniyorsunuz.


4 Ocak 2014 Terazi Burcu Yorumu
Bugün; isteklerinizi gerçekleştirmek için kendinizi enerjik hissedecek ve bu doğrultuda, iletişime gireceğiniz çevreler içerisinde bulunacaksınız. Kaynaklarınızı doğru kullandığınız zaman, başarıya ulaşmamanız için hiçbir neden yok.. Yurt dışı ile ilgili olaylarınız gündeme gelebilir. Duygusal sezgilerinizde artış var.


4 Ocak 2014 Akrep Burcu Yorumu
Kendinizi ve çevrenizi sorguluyor ve detaylardan yola çıkarak, kafanızda en mükemmel tabloyu oluşturmaya çalışıyorsunuz. Yeni açılımlara hazır olmanıza rağmen, sizi kısıtlayan pürüzler konusunda ikilem yaşayabilirsiniz. Bugün, güçten yana oluşunuzu, destekleyenler olacaktır. Sinir gerginliklerine açıksınız.


4 Ocak 2014 Yay Burcu Yorumu
Sinirlendiğiniz zaman, çok şeyi abartıyor, bu tür durumlarda risk alıp, maceralara atılabiliyorsunuz. Partnerinizi sorgulama gereği duyabilirsiniz. Çabuk değişim gösteriyor ve onunda size ayak uydurmasını bekliyorsunuz. Bugün, hayal gücünüzü mükemmel çalışıyor. Sadece enerjinizi doğru kullanmalısınız


4 Ocak 2014 Oğlak Burcu Yorumu
Yaşamın inceliklerini, farklı yönlerden görmek herkesin tarzı değil. Bugün eleştirici yapınız ön plana çıkabilir. Her şeyin mükemmel şekilde olması mümkün değil. Birlikte çalıştığınız kişilerin duygularını anlamaya çalışmayın. Onların sizden gizlemek istediği şeyler olabilir. Bazılar sizden şikayetçi olabilir aldırmamalısınız.


4 Ocak 2014 Kova Burcu Yorumu
Sosyal çevreniz sizi aralarında görmek isteyecekler. Uzun süredir ihmal ettiğiniz dostlarınızın sitemlerini görmezlikten gelmemelisiniz. Bugün başarınızı paylaşmaktan zevk alan samimi yakınlarınızla birlikte olabilirsiniz. Yaratıcılığınızı engellemeyen ve içinizdeki coşkuyu ortaya çıkaran işler yapmayı seviyorsunuz.


4 Ocak 2014 Balık Burcu Yorumu
Sosyal ilişkilerinizi güçlendirirken, bir çok organizasyon çalışmalarınız,gündeme gelecektir. Zamanlama konusunda ölçülü olmalısınız. Bulunduğunuz ortamlarda kendi tarzınıza uygun davranışlar sergileyerek, çevrenin dikkatini çekiyor olmanız sizi ilgilendirmiyor. Sınırlarınızı hep geniş tutmayı başaran özel bir kişiliğiniz var.

Asi Ruh 02.01.2014 15:00

Cevap: 4 Ocak 2014 Günlük Burç Yorumları
 
Alıntı:

4 Ocak 2014 Yay Burcu Yorumu
Sinirlendiğiniz zaman, çok şeyi abartıyor, bu tür durumlarda risk alıp, maceralara atılabiliyorsunuz. Partnerinizi sorgulama gereği duyabilirsiniz. Çabuk değişim gösteriyor ve onunda size ayak uydurmasını bekliyorsunuz. Bugün, hayal gücünüzü mükemmel çalışıyor. Sadece enerjinizi doğru kullanmalısınız
:D Gördüğüme saldırıyorum valla doğru :D


Saat: 14:39

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.