Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Astroloji (https://www.forumaski.com/astroloji/)
-   -   Rezzan Kiraz - Bayanların burçlara göre aşk özellikleri (https://www.forumaski.com/astroloji/83273-rezzan-kiraz-bayanlarin-burclara-gore-ask-ozellikleri.html)

Wine 06.01.2014 11:36

Rezzan Kiraz - Bayanların burçlara göre aşk özellikleri
 
Rezzan Kiraz - Bayanların burçlara göre aşk özellikleri




Boğa Burcu Kadını ve Aşk

Boğa burcu kadını duygularını zaman içerisinde göstermeyi sever. Dolayısıyla önce karşı taraftan ilgi görmek ister. Sevgiyi hep karşı taraftan bekler.

Yönetici gezegeni Venüs olduğu için lüksü, seyahati, keşfetmeyi çok sever. Dolayısıyla bir boğa burcu kadınını elde etmek istiyorsanız onunla seyahate çıkabilirsiniz, uzun süren bir yemek yiyebilirsiniz.
Boğa burcu kadını direk “seni seviyorum” ya da “senden hoşlanıyorum”la başlayan cümlelerden hoşlanmaz ve karşı tarafı görmezden gelir. Boğa burcu kadınına duyguların direk söylenmesi onu kaybetmenize yol açar.
Boğa burcu kadını flört etmeyi sever. Sabırlı yanından dolayı da ilişkiye zaman vermek ister. Flörtü biraz uzun tutabilir. Dolayısıyla ilişkiye çevirdiğinde mutlaka karar vermiştir.
Çok sağlamcıdır. İlişkiye başlama zamanını en iyi boğa burcu kadını belirler


Yay Burcu Kadını ve Aşk

Yay burcu kadınının aşk hayatı, olimpiyatlara katılan bir sporcular gibidir.Kendini daima yaşama hazırlayan, hayatı bir turnuva gibi gören bir kişiliktir. Dolayısıyla aşka da bu şekilde yaklaşır.

Yay burcu kadınının eşsiz bir cazibesi vardır. Erkekleri büyüler. Erkekleri kendine çeker. Erkeklerin ilgisini çok çabuk kazanabilir. Fakat özgürlüğüne çok düşkün olduğu için sadece flört bazında kalma eğilimindedir.
Yay burcu kadınının ilgisini entelektüel, kültürel merakını giderebilen, seyahati Seven ve her konuda araştırma yapmaya yönelik biri çekecektir.
Yay burcu kadını gezmeyi çok sever. Çok hızlı hareket eder. Çok dışa dönük gibi görünse de polyanı bir tarafı da vardır. Her şeye iyi tarafından bakar. Fakat partneriyle uzun bir süre geçirdikten sonra partnerinin kusurlarını gördükçe mızıldanmaya başlayacaktır.
Yay kadınını fethetmek önce ona açık ve dürüst yaklaşmak gerekiyor. Tüm iyi ve kötü tarafıyla ben buyum diye bilmesi gerekiyor onu kazanmak isteyen erkeğin.


Akrep Burcu Kadını ve Aşk

Akrep burcu kadını aşk hayatında son derece derin, gizemli, ketum ve stratejik bir yapıdadır.
Çok karizmatik olduğu için ilk bakışta karşısındaki erkeği etkileyebilme becerisi vardır. İlişkinin ilerleyen safhalarında çok sahiplenici olduğu için zaman zaman ortaya ciddi kıskançlıklar, kin, intikam ve güç savaşları çıkabilir.

Partnerini son derece sahiplenme, onunla en derin paylaşım içerisine girme becerisi vardır.
Akrep burcu kadını son derece baskın bir yapıda olduğu için aşk hayatında da kontrolün kendisinde olmasını ister. Bu yüzden daha çok, yumuşak huylu adamları tercih eder. Bu gerçekleştiği taktirde, son derece sahiplenme becerisi vardır. Karşı tarafı asla yarı yolda bırakmayacaktır.
Akrep burcu kadını ihaneti asla affetmeyecektir. İhaneti hissetiği taktirde ya karşı tarafı tamamen silip atacaktır ya da intikam alma yoluna gidecektir.


İkizler Burcu Kadını ve Aşk

İkizler burcu kadınının aşk hayatı hızlı ve cesurdur. İkizler burcu kadını aşka başlarken ya da ilişkileri yaşamaya başlarken hiçbir tereddütü yoktur. Ama ilişkiyi sürdürmek, ilişkiyi götürmek adına birçok problem yaşar ve hızlı ilişkiyi sonlandırabilir.

İkili ilişkilerde ikizler kadını dış dünyaya çok açıkken, kendini çok rahat ifade ederken, coşkulu aşk yaşamaktan hoşlanıyorken uzun soluklu birlikteliklerde çok ciddi problemler yaşar.
Bu problemlerden en önemlisi de, geçmişte yaşadığı ilişkiler ile gelecekte kuracağı ilişkileri hep kıyaslar. Dolayısıyla geleceği ve geçmişi arasında hep bir köprü vardır. Kıyaslamalardan dolayı da kafası hep karışıktır.
İkili ilişkilerde zamansız, ansızın tartışmalar ve gerginlikler çıkabilir.
İkizler kadını çok coşkulu, çok neşelidir fakat ikili ilişkilerde zordur. İkili ilişkilerde ikizler kadını, ilişkide bütün yükü kendi üstünde düşünse de aslında karşı tarafa düşer ilişkiyi yönetmek ve ilişkide liderlik yapmak. Çünkü ikizler kadınının ruh hali anbean değişebilir.
Bu yüzdne ikizler kadını ile birlikte olmak demek sorumluluğun yarısından fazlasına sahip olmak demektir.


Yengeç Burcu Kadını ve Aşk
Yengeç burcu erkeği çok duyarlı, hassas, özverilidir ancak biraz edilgen yapıdadır. Aşk hayatında da bu durum böyledir. Karşı taraftan bekler bazı şeyleri.

Partnerinden ilgi bekler. Yeterli ilgiyi göremediği zaman alınabilir, küsebilir ve hırçınlaşabilir. Duygusal hafızası güçlü olduğu için zaman zaman intikam alma yoluna da gidebilir. Ama bu intikam çok görünen bir yapıda olmaz. Çok sinsice bir intikam alabilir çünkü su elementlerinin bu özelliği vardır.
Yengeç burcu erkeği oldukça romantiktir ve evcimen bir yapıdadır. Sevdikleriyle bir akşam yemeğinde olmak onu çok memnun eder.
Yengeç erkeği için sadakat ilişkinin olmazsa olmazıdır. Sadakatsizlik hissettiği andan itibaren o ilişkiden vazgeçebilir. Artık o andan itibaren kendisini duygusal olarak güvende hissedemez ve yeterli duygusal bağı kuramaz. Bu yüzden karşı tarafın ona sadık olması gerekir. Bu yüzden havayi kadınlardan hiç hoşlanmaz. Evcimen yapıdaki kadınlarla çok uyumlu olacaktır.
Balık kadını ve boğa kadınıyla son derece uyumlu olabilir. Onlarda aradığı sadakati ve uyumu yakalayabilir.


Terazi Burcu Kadını ve Aşk
Terazi burcu kadını son derece sıcak kanlı, uyumlu, zarif, diplomatik ve eğlenceli bir kadındır. Aşk hayatında da bu özelliklerini yansıtır.


Sevgilisiyle entelektüel paylaşımı sever. Sevgilisiyle sosyalleşmeyi sever. Sevgilisini yanında ister.
Sanatsal aktiviteler ilişkinin olmazsa olmazıdır. Sevgilisiyle sinemaya, konsere, sergilere gitmekten çok hoşlanır.
Oldukça sosyal olan terazi kadını, partnerine eşlik etme hususunda da oldukça beceriklidir. Ancak zaman zaman, aşırı uzlaşmacı olması ilişkiye zarar getirebilir. Sürekli biz demek yerine, ben demeyi de öğrenmesi gerekmektedir.
Terazi burcu kadını için evlilik hayatın olmazsa olmazıdır.


Koç Burcu Kadını ve Aşk

Koç burcu kadınının cazibeli, hareketli, enteresan bir aşk hayatı vardır.
Koç kadını aşkta sınır tanımaz. Aşk her şeyden önce geldiği için aşkta sınırı yoktur. Karşısındaki erkeğin biraz maço olmasını ister.

Cinsellikte sınır tanımaz ama ten uyumuna çok özen gösterir. Ten uyumu koç kadını için çok önemlidir. Ten uyumu olmadığı zaman çabuk sıkılabilir.
Koç kadını uyumu sever ve zor bir kadın değildir. Zor gibi gözükse bile onun ruhu bir bebektir. Okşanmayı sevdiği için onu okşayarak her şeyi yaptırabilirsiniz. Ama damarına basarsanız ondan korkmalısınız.


Oğlak Burcu Kadını ve Aşk

Oğlak burcu kadını, aşkını toplumun gözü önünde yaşamayı sevmez. Yaşarsa da ilişkisinin çok düzeyli bir ilşki olduğunu herkesin bilmesini ister. Yani o ilşki eninde sonunda evliliğe gidecektir, uzun vadelidir ve herkes tarafından onaylanmış bir birlikteliktir. Çünkü oğlak kadını günü birlik ilişkilerle zaman geçirecek bir kişi değildir.

Aşk hayatında güvenilirlik, kalıcılık ve sağlamlık ister. Bu tür erkeklere çekilir. O erkeğin ona o güvenceyi vermesi gerekmektedir.
Oğlak burcu kadını fazla romantik görünmez. Hatta aşırı soğuk bile görünebilir. Çünkü duygu belirli etmeyi bir zafiyet sayar. Ama bir süre sonra çok sevdiği ve güvendiği zaman her türlü kalbini açar. Karşısından da aynı şeyi bekler. Çünkü sadakatlidir.
Hiç göstermese de çok yumuşak kalplidir fakat o görüntüsü çok ciddi bir maske ile örtülür. Çünkü güvenini kazanmak çok zordur. Ama bir kere kazandıktan sonra çok uzun soluklu bir ilişki yaşar. O ilşki onun için baş taçı olur.
Eşine maddi, manevi her türlü desteği verir. Kendi ailesi kadar, eşinin de ailesine önem verir.


Kova Burcu Kadını ve Aşk

Kova burcu kadınının aşk hayatı çok egzantrik olacaktır. Genelde aşk denildiğinde, mum ışıkları, romantik bir ortam akla gelir ama kovalarda bu durum böyle değildir. Kova burcunun duygularla çok da ilişkisi yoktur.

- Mental anlamda ilişki kurabileceği kişileri tercih eder
- Partnerinin fikirleri önemlidir
- Kova burcu ile çok romantik bir akşam yemeği yemek yerine, bir doğa yürüyüşü tercih edilebilir
- Ekstrem sporlar ile kova burcunu cezb edebilirsiniz
Kova burcu kadını açık havadan çok hoşlanır. Bu yüzden onu kapalı mekanlara götürmeyin. Özellikle
rahat nefes alabileceği, önü açık olan, muhteşem manzarası olan yerlere götürebilirsiniz.
Kova burcu kadını kolay kolay aşık olmaz. Hayatına kolay kolay birini almaz. Hayatının sınırları onun için çok önemlidir. Hayatına birini aldığı zaman bireyselliğini kaybedeceğini düşündüğü için hayatına birini kolayca alamaz.
Partner olarak düşündüğü kişiyle önce arkadaşlık ilişkisi kurar, detaylı bir şekilde analiz eder ve öyle hayatına alır. Ancak hayatına aldıktan sonra partnerini çok sahiplenir. Partnerinin değer verdiklerine değer verir.
Kova burcu kadını erkeğine sürprizler yapmayı çok sever. Erkeği için giyinmeyi, süslenmeyi çok sever.
Kova burcu kadını ilişkisinde mutsuz olursa aldatır. Bu yüzden kova burcu kadını ile birlikte olacaksanız, onun kurallarıyla hareket etmeniz gerektiğini unutmayın.
Kolay evlenecek tipler değillerdir. Yıllardır aynı evde yaşayıp evlenememiş çiftler vardır.


Balık Burcu Kadını ve Aşk

Balık burcu kadınının aşka bakış açısı diğer burçlara göre biraz farklıdır çünkü balık burcu kadını, Neptün etkisinden dolayı hayata sevgi penceresinden bakar.

- Balık kadının aşk hayatında kaoslar vardır çünkü çabuk güvenmez
- Kendini güvende hissetmek ister
- Çok çabuk küsebilir
- Çok çabuk alınabilir
- Romantizme önem verir
- Partnerinin romantik ortamlar oluşturması balık kadını için çok önemlidir
Balık burcu kadını sadakate çok önem verir. Ama bu noktada balık burcu kadınını ikiye ayırabiliriz.
Eğer çok severse, karşıdaki insansın değer sunduğunu hissederse, partnerinden istediği duygusal
güvenceyi elde etmişse, balık burcu kadını ilişkinin devam edebilmesi için elinden gelen her şeyi yapacaktır.
Ya da balık burcu kadını süper sadakatsiz de olabilir. Çabuk sıkılabilir. Çok çabuk fikir değiştirebilir de.


Aslan Burcu Kadını ve Aşk

Aslan burcu kadını ile vakit geçirmekten çok keyif alırsınız.
İlişkide eli çok açıktır, cömerttir. Hem duygularını paylaşma hususunda hem de elindeki maddi ve manevi olanakları paylaşma noktasında çok cömerttirler.
- Partnerinin sorunlarını kendi sorunu gibi görüp çözmeye çalışır
- İlişkilerinde romantiktir ancak egolarını tatmin eden, lüks romantizmi sever


Başak Burcu Kadını ve Aşk

Başak burcu kadını bir aşk ilişkisinde biraz hizmetçi ruhludur. Çok eğlencelidir, çok zekidir, çok sempatiktir, çok espirilidir ama domez ruhludur.
- Hizmet etmeyi severler
- Partnerini memnun etmeyi severler
- Partnerini rahat ettirmekten çok keyif alırlar
- Başak burcu kadınları çok romantik değildir
Toprak grubu burcu olduğu için ve yönetici gezegeni Merkür olduğu için ayakları yere sağlam basar, mantıklıdır, kontrolün elinde olmasını ister.

FeCr 06.01.2014 11:40

Cevap: Rezzan Kiraz - Bayanların burçlara göre aşk özellikleri
 
Güzel bir bilgilendirme olmuş..merak ettiğim burca baktım,aynen tutuyor

Teşekkürler paylaşım için


Saat: 02:05

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.