Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Astroloji (https://www.forumaski.com/astroloji/)
-   -   Rezzan Kiraz-birbiri ile uyumlu olan burçlar (Kadın) (https://www.forumaski.com/astroloji/97105-rezzan-kiraz-birbiri-ile-uyumlu-olan-burclar-kadin.html)

Jineps 13.03.2014 22:04

Rezzan Kiraz-birbiri ile uyumlu olan burçlar (Kadın)
 
Rezzan Kiraz-birbiri ile uyumlu olan burçlar (Kadın)

Yengeç Burcu Kadınının Anlaşabildiği Burçlar

Yengeç kadını, kendisi gibi su elementine mensup burçların erkekleri ile oldukça iyi bir şekilde anlaşır. Bu burçların dışında bir takım toprak elementine mensup burçların erkekleri ile de iyi anlaşma şansı olsa da, akrep ve balık gibi su elementine bağlı burçların erkekleri ile çok daha iyi anlaşmaktadır.

Aslan Burcu Kadınının Anlaşabildiği Burçlar

Aslan burcuna sahip kadınların en çok anlaşabildiği insanların başında kova erkekleri gelir. Kova erkekleri bir aslana aşık olduklarında aşklarını en kısa sürede ilan ederler ve onu elde edene kadar da sürekli uğraşırlar. Bu ısrarı gören aslan kadınları da genellikle kova erkeklerine bir süre sonra teslim olurlar.

Başak Burcu Kadınının Anlaşabildiği Burçlar

Başak burcu kadını öncelikle kendi burcundan erkeklerle oldukça uyumluluk gösterir. Bunun en önemli nedeni elbette birçok ortak noktaları bulunmasıdır. Her iki kesim de gerek aşk hayatında gerekse de iş hayatında düzenden yana. Dolayısıyla bu ilişkide yanlış giden hiçbir şey olmamalı gibi gözükse de, bazen aynı burçtan iki kişinin ilişkisinde ufak tefek pürüzler çıkabiliyor.


Akrep Burcu Kadınının Anlaşabildiği Burçlar

Akrep burcu kadını, akrep gibi su elementine mensup diğer burçların erkekleri ile oldukça güzel ve uzun solukları ilişkiler kurabilmektedirler. Bununla birlikte boğa erkeği ile de bazen iyi ilişkiler kurabilirler. Çünkü boğa burcu akrep burcunun tam karşıtıdır. Dolayısıyla birbirini tamamlayan bu iki kişi, eğer empati yapmaktan yorulmazlarsa, oldukça güzel bir ilişki yaşayabilirler.

Yay Burcu Kadınının Anlaşabildiği Burçlar

Yay kadını oldukça uçarıdır ve hayatı dolu dolu yaşamak ister. Dolayısıyla en iyi anlaşabildiği insanların başında yine kendi burcunun erkekleri gelir. Yay erkeği de hayatı deli dolu yaşadığından birbirleri ile hem düşünsel olarak hem de fiziksel olarak oldukça uygundurlar. Bu da ilişkilerine oldukça iyi bir şekilde yansıyacaktır.


Oğlak Burcu Kadınının Anlaşabildiği Burçlar

Oğlak kadının en ideal partneri, genellikle oğlak burcunun tam karşıt burcu olan yengeç burcuna mensup erkeklerden çıkmaktadır. Oğlak kadını genel olarak evcimendir, aile hayatına oldukça önem verir. Bunun yanı sıra çalışma hayatında da oldukça çalışkandır ve yorulmaz. Bununla birlikte yengeç erkeği de aile yaşantısını sever ve kaliteli yaşamdan yanadır.

Kova Burcu Kadınının Anlaşabildiği Burçlar


Kova burcu kadını, öncelikle kendi burcundan olan erkeklerle oldukça iyi anlaşır. Genellikle aynı burçtan insanların iyi anlaşamadığı söylense de, bu kova çiftleri için geçerli değildir. Kova kadını, kova erkeğinde aradığı her şeyi bulabilir. Her iki insan da bağımsızlıklarına düşkün oldukları için birbirlerini özgür bırakacaklardır, bu da o ilişkide kavga ve gürültüye yer vermeyecektir.

Balık Burcu Kadınının Anlaşabildiği Burçlar

Balık kadını, öncelikle kendi burcuna sahip erkekler ile iyi anlaşmaktadır. Ancak bu anlaşma zihinsel olarak iki insanın aynı olmasından ileri geldiğinden dolayı olmaktadır. Dolayısıyla ileride bir tıkanma söz konusu olabileceğinden dolayı bazen balık kadını ile erkeği uzun ilişkiler kurmakta sıkıntı çekerler. Ancak bu sıkıntı aşıldığı an, ideal partnerinizi bulmuş olursunuz.


Terazi Burcu Kadınının Anlaşabildiği Burçlar

Terazi kadınları genellikle kaliteli bir yaşam arzularlar. Dolayısıyla da bu yaşamı ona sunabilecek erkekleri tercih ederler. Bu erkekler de genellikle Terazi gibi su elementine mensup olan burçlardan çıkarlar.


Koç Burcu Kadınının Anlaşabildiği Burçlar

Koç burcu kadını yapısı gereği aslında tüm burçlardaki erkekler ile iyi anlaşabilmektedir. Zira koç kadını herkese karşı oldukça iyi yürekli ve davetkardır. Ancak bu durum kendisini mutlu etmekten çok daha fazla kendisine zarar vermektedir. Dolayısıyla bu burçtaki kadınların ilişkilerinde oldukça seçici olmaları gerekmektedir.

Boğa Burcu Kadınının Anlaşabildiği Burçlar

Boğa burcu kadını sürekli olarak her alanda yönetme arzusu içerisindedir. Dolayısıyla da yalnızca ve yalnızca yönetebileceği erkekler ile sağlıklı ve mutlu bir ilişki kurar. Bununla birlikte lüksten ve kaliteli yaşamdan hoşlanan boğa kadını, bu özelliklere sahip burçlara mensup olan erkekler ile iyi anlaşır.

İkizler Burcu Kadınının Anlaşabildiği Burçlar

İkizler burcundaki bir kadın yapısı gereği hayatı dolu dolu yaşayan, neşeli insanlarla ile vakit geçirmek, onlarla ilişki yaşamak isterler. Dolayısıyla hayatı tıpkı ikizler kadını gibi deli dolu yaşayan burçlar ile bu burçtaki kadınlar iyi anlaşmaktadırlar.

Asrevya 13.03.2014 22:07

Cevap: Rezzan Kiraz-birbiri ile uyumlu olan burçlar (Kadın)
 
Teşekkürler Jineps.

Uyduğunu söyleyebilirim.

Jineps 13.03.2014 22:11

Cevap: Rezzan Kiraz-birbiri ile uyumlu olan burçlar (Kadın)
 
Rica ederim :)

FeCr 14.03.2014 00:07

Cevap: Rezzan Kiraz-birbiri ile uyumlu olan burçlar (Kadın)
 
Sevmedim bu burç uyumu konusunu..yıldızlar bile canımı sıkmak için hareket ediyorlar sanki

Teşekkürler paylaşım için


Saat: 15:32

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.