Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Asya Dizileri Tanıtımları (https://www.forumaski.com/asya-dizileri-tanitimlari/)
-   -   Lee Jong Suk Suzy'nin CF Model Pozisyonunu Mu Devralacak? (https://www.forumaski.com/asya-dizileri-tanitimlari/50565-lee-jong-suk-suzynin-cf-model-pozisyonunu-mu-devralacak.html)

KaRaqiZz 01.09.2013 22:39

Lee Jong Suk Suzy'nin CF Model Pozisyonunu Mu Devralacak?
 
Lee Jong Suk Suzy'nin CF Model Pozisyonunu Mu Devralacak?

Herkes Miss A Suzy'nin Kore'de hem şarkıcı hem de oyuncu olarak sevildiğini bilir. Onun tatlı ama bir o kadar da ***** aurası herkes tarafından onaylandı ve bu onu en aranan model yaptı.
Ancak, son zamanlarda şirin çocuk Lee Jong Suk onun hemen arkasında! Onun popülaritesi hit drama "I Hear Your Voice"den beri tavana fırlamış durumda.

Lee Jong Suk Şubat ayında akıllara durgunluk verecek şekilde 176 sıra yükselerek 2. sıraya yerleşti. Böylece Jong Suk, eski CF kralı Song Joong Ki'yi 3.sıraya itmiş oldu. Bir ikon olarak aylardır yerini ilk 10'da sabit tutuyor. Birçok başarılı Kore ajansı arasında sıkı bir yarış var. Suzy 2 aydır CF kraliçesi olarak en üst noktada durmayı başarıyor. Son draması "Gu Family Book" ve SBS talk show "Healing Camp" onun popülaritesini arttırma konusunda yardımcı oldu.

İnternet kullanıcıları "Suzy 1 numara, o farklı!", "Suzy’nin 1 numara olması şaşırtıcı değil, her televizyonu açtığımda o orada", "Suzy, benim şirin ve güzel kızım", "Ulusun ilk aşkı, daima", "Her zaman 1.sin.Tebrikler!" gibi yorumlarda bulundular.


Saat: 21:06

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.