Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Asya Dizileri Tanıtımları (https://www.forumaski.com/asya-dizileri-tanitimlari/)
-   -   T-ARA'nın Gözyaşları İnciler Haline Geliyor (https://www.forumaski.com/asya-dizileri-tanitimlari/54594-t-aranin-gozyaslari-inciler-haline-geliyor.html)

KaRaqiZz 12.09.2013 09:05

T-ARA'nın Gözyaşları İnciler Haline Geliyor
 
T-ARA'nın gözyaşları inciler haline geliyor..
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Popüler kız grubu T-ARA geçtiğimiz aylarda 4. yıl dönümünü kutladı.
Bu taş gibi kız grubumuz çok acı şeyler yaşadı. Bazı üyelerin giriş ve çıkışları (Hwayoung ve Areum) ve doğrulanmamış varsayımlar hararetler tartışıldı. Onların popülerliği yıllar içinde oldu ama bir anda yok gibiydi. Bu idol gruplarının sık karşılaştıkları 5 yıl krizi gibi görünüyor.

Geçen yıl patlak veren tartışmalardan sonra T-ARA herhangi bir Kore medyasına röportaj vermedi. Çünkü T-ARA, eğer sessizce kendi yollarına devam ederse bir gün fanlarının onları anlayacağına ve yanlış anlaşılmaların çözüleceğine inanıyorlardı. T-ARA geçmişi, bugünü ve geleceği hakkında konuşmak -er ya da geç yüzleşmek zorunda oldukları bir şey- Onlarla dikkatli bir röportaj gerçekleştirdik..

Eunjung: Billboard Korea'yle karşılaştığımızda çok ağladık. Ama yinede parlak bir gülümsemeyle yolumuza devam edeceğiz.

- 4 yılınız geçti bunun hakkında ne düşünüyorsunuz?

+ 4 yıl geçmiş gibi hissetmiyoruz. Hala 2 yıllık çaylaklar gibi hissediyoruz. Ama gerçek sayıyla karşılaştığımızda biz çok fazla aktivitelerle meşgul olduk. Müzik yayınları, üyelerin bireysel faaliyetleri, alt grup faaliyetleri ve müzikaller dışında hayatımız öyle yoğunki uyuyamadığımız zamanlar bile oldu..Zaman sadece göz açıp kapatıncaya kadar çabuk geçti. Bunu fanlarımızın hiç bitmeyen sevgisi sonucunda yaptığımızı fark ettik. Fanlarımızın tebriklerini aldığımızda omuzlarımız ağırlaşmış gibi hissediyoruz ve sorumluluk duygumuz büyüyor. Gelecekte söylediğimiz her kelime yaptığımız her hareket için daha dikkatli olacağız.


- En unutulmaz etkinliğiniz hangisiydi?
+ Bo Peep Bo Peep. Biz sadece şarkının karizmasını (çekiciliğini) gösterdik. İlk başta; kuyruklu kedi kostümleri, eldivenler oldukça garipti. Biz gerçekten bunu sevmiyorduk. Biz cool ve güzel bir kız grubu olmak istedik. Ve gerçekten bunu yapmak zorunda mıydık? Ama buna rağmen, farklı bir kız grubu olduğumuzu göstermek istedik. Her şeye rağmen bizim ilk birinciliğimiz bu şarkı ile oldu. (Japonyanın Oricon grafiğinde) Bu şarkı sayesinde diğer ülkelerde ismimiz duyuldu.

- Debuttan şimdiye kadar neler değişti?
+ İlk olarak düşünce şeklimiz değişti ve dahada olgunlaştık. Tutumlarımız değişti. İlk başlarda büyük hayallerimiz yoktu. Sadece şirket ne söylerse onu yapıyorduk. Şimdi yaptığımız her şeyi olumlu düşüneceğiz. Şirketimiz bize çocuklar gibi davrandığımızı söyledi. Biz genciz. Üyelerle hala şakalaşmayı ve oynamayı seviyoruz. En önemlisi ise biz çaba göstermeye devam edeceğiz.

- İdol gruplarının 5 yıl krizi ile ilgili ne düşünüyorsunuz?(Korede genelde grupların 5 yılı dolduktan sonra yüzlerinin eskidiği, popüleritesinin düştüğü ve eski başarılarını kaybettikleri düşünülüyor)
+ Bizim krizimiz biraz erken oldu gibi.Haha.Üyeleri arasındaki zorbalık konusu hakkındaki nefret dolu yorumları gerçekten umursamıyoruz.Bunun hakkında daha fazla endişelenmeyeceğiz. Eğer bu söylenenler doğru olsaydı o zaman çok üzüntülü olurduk. Ama bu söylenenler gerçeklerden oldukça farklı. Biri imajını mahvetmek istiyorsa çeşitli hikayeler bulur. Bu konuda endişeli olsak bile bu hiçbir şeyi çözmüyor.


= T-ARA gerçekten "Kore Dijital Satış Kraliçesi.'' Lovey Dovey 2012 yılının ilk yarısında Gaon Grafik listesinin 1 numarası oldu.(Bigbangi yenerek 1 numara oldu.). 2011 yılında, Roly Poly Yıllık Agrega Dijital Grafik listesinin 1 numarası oldu.Aynı yıl, ilk Japonca parça "Bo Peep Bo Peep" da Oricon haftalık grafiğinde 1 numara oldu.

Her ne kadar tartışılsa da T-ARA sahne performansı ve müziğiyle tanındı. ''**** Love''ı büyük bi tereddütle yayınladık çünkü o zamanlar birçok sahte haberler vardı. (Hwa olayıyla alakalı). Aynı şeylerde bu yaz şarkısı Bikini içinde geçerli. Ama bu parçalar grafik listelerinde üst sıraya kadar çıktı. Son olarak ''Treasure Box” albümü de Oricon grafikte 1 numara oldu.

-Popülerliğinizin sırrı nedir?
+ Özel bir sır değil. İlk, bize iyi şarkı veren bestecilere teşekkür etmeliyiz. Ayrıca fanlarımız ve şirket çalışanlarına çok teşekkür ederiz. 'Her şey daha iyi olacak.' Onlar bize çok motivasyon verdi. Güvenimiz yokken bizi neşelendirdiler.Sonuç olarak, güven kazandık. Eksikliğimizi tamamlamak için çok çalışacağız.T-ARA'nın gücü: retro dans, shuffle dans..Performanslarımızda T-ARA'nın imajını ve konseptini gösteriyoruz. Modanın çok önemli olduğunu düşünüyoruz. Grubunuzun değişik ve özgün olması sizi popülerliğe götürecektir. Belirli bir renk ve lezzet var. Bunun için gerçekten çok mutluyuz.

-Yurt dışı programları için yorgun hissetmiyor musunuz?
+ Saat farkına alışmak her zaman zor olsa da yemekler zevkimize uygun olmadığında çok zorlanıyoruz. Sonunda uyku bizim en iyi ilacımız. Aslında, her üye kasıtlı diyet yapmadan kilo veriyor gibi görünüyor. Normal bir kız grubu gibi, görüntümüze dikkat etmeden çok iyi yeriz.

-Aralarda veya dinleneceğiniz zaman ne yaparsınız?
+ Film izleriz, yemek yeriz. Japonyada olduğumuz zamanda genellikle Harajukuya gideriz. Ama son zamanlarda çok meşgulüz ve boş zamanımız yok.

-Sevgili için sizcede doğru yaş değil mi? (sonunda onları düşünen biri çıktı..)
+İşimiz olmasına rağmen randevuya çıkmak isteriz. Sadece normal bir üniversite öğrencisi gibi kampüs çevresinde ellerini tutarken romantik bir yürüyüş ve kütüphanede bir randevu. Bunu yapmak mümkün değil gibi görünüyor. Benim ideal tipim erkeksi biri. Fakat yumuşak taraflı genç biri. Nazik ve iyi huylu birisi. Görünümü önemli değil.

-Daha sonra nasıl hatırlanmak istersiniz?
+ 1 yıl ve 10 yıl aktif olan sanatçılarının gücü farklıdır. Umarım insanlar T-arayı düşündüğü zaman gülümserler, ''gerçekten zor zamanlar geçirdiler, woaah onlar gerçekten hariklar'' diye söylemelerini isterim. Umarım ilerde de tanınırız ve anıları hatırlanan bi grup oluruz. Bukalemun gibi farklı stillerini gösteren bir grup. Biz mükemmel olmasak bile Şarkılarımızın mesajlarını sunabiliriz.

-CCM’nin ceosu -Kim Kwang Soo:
+Bizi mutlu ve aynı anda yorgun hissettiren tek kişi. O çok zayıfladı. O her zaman ders verir ve bizi azarlar.Fakat son zamanlarda düşüncelerimizi sorar ve zorlukları bizimle paylaşır. O büyüyen bir babanın güçsüz silahı gibi hissediyor. Onun duyguları bol ve zengin hale geliyor.

-Dünyadaki fanlarınıza ne söylersiniz
+Onlara çok minnettarız. Her ne olursa olsun bizi izledikleri ve inandıkları için. Doğru ya da yanlış bir kenara bırakıp inanmak ve bir şeyler yapmak kolay değil. Biz fanlarımıza bir grup olarak bakmıyoruz, her fanımıza tek tek bakıyoruz.Bir fan bir fandır.(hepsinin yeri ayrı gibi birşey.) Hepsi değerlidir.Sonuna kadar desteklemeyenler için, biz üzgün veya kırgın hissetmeyiz. Biz bu insanları bugüne kadar verdikleri sevgi için unutmayacağız. Gelecekte bizi desteklemeye devam ve bize çok sevgi verin!

T-ARA daha güçlü hale gelmiş ve kalpleri daha istikrarlı.Onlar artık eskisi gibi değiller. Ama sessizce ve hafifçe parlayan bir inci haline gelmişler. Ve bir parlak inci başlangıcı bir yara oluşturur.Ünlü Kore şair Jeong Ho Seung '' Güzel bir taş sadece zamanla, samimiyetle ve travmasını benimsemeyle olur.'' Yakında ABD pazarına girecek olan T-ARA halkın gözünde tekrar parlayacak.


Kaynak : Billboard


Saat: 08:16

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.