Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Balık (https://www.forumaski.com/balik/)
-   -   25 Kasım 2014 Salı Burç Yorumu: Balık Burcu (https://www.forumaski.com/balik/140004-25-kasim-2014-sali-burc-yorumu-balik-burcu.html)

Şafak 24.11.2014 19:11

25 Kasım 2014 Salı Burç Yorumu: Balık Burcu
 
25 Kasım 2014 Salı Burç Yorumu: Balık Burcu

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Bugün burcunuz şöyle diyor:

Balık burçları ve yükseleni Balık olanlar: (19 Şubat - 20 Mart) Güne bir çok detayla uğraşmak zorunda kalarak başlayabilirsiniz. Bunun sizi yormasına ve sağlığınızı tehdit etmesine izin vermeyin. Ofisinizdeki hareketlilik de sizde aynı etkileri yaracak. Öğlen saatlerinden sonra yardım almanız mümkün. Ortaklaşa işler daha çok gündeme gelecek. Eşiniz ya da partnerinizle mutlu olabilirsiniz.

Alternatif Yorum:

Oldukça hareketli ve oynak koşulların öne çıkacağı görülmekte. Bu hafta Yay burcunda gerçekleşen yeniay mesleki konulara, işinize ait konulara yeni bir heyecan ve devinim getirmekte. Süprizler içerisinde olabilirsiniz. Bu süreçte kişiliğinizi ortaya koymak konusunda olumlu fırsatlar yakalayabilirsiniz. Kadınlarla ilgili konular, görüşmeler ve anlaşmalar iş hayatınıza olumlu koşullar getirebilir. Yine bu dönemde maddi durumunuzu iyileştirebilecek adımlar atabileceksiniz. Mesleki alanda daha fazla tanınma mümkün olabilir.

Bulunduğunuz grup, topluluk, sektör veya kurumlarda ön plana çıkacağınız, sorumluluklarınızın artacağı ve herkesin sizden beklenti içine girebileceği on günlük süreçtesiniz. Gözler üzerinizde olabilir. Görevlerinizin, üstünüze düşen sorumluluğun ve yeni şeyler öğrenmeniz gerektiğinin farkındasınız. Sizden daha olgun ya da tecrübeli kişilerden alacağınız destekle ait olduğunuz gruplarda lider rolüne soyunabilirsiniz. Ancak, zorluklar ve engeller çok açık olduğu için tam olarak ne yapmanız gerektiğini anlamadan yola çıkmamalısınız!


Saat: 01:32

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.