Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Balık (https://www.forumaski.com/balik/)
-   -   Balık Burcunda Bugün - 23 Şubat 2015 Pazartesi (https://www.forumaski.com/balik/147928-balik-burcunda-bugun-23-subat-2015-pazartesi.html)

DeRDeST 23.02.2015 08:37

Balık Burcunda Bugün - 23 Şubat 2015 Pazartesi
 
Balık Burcunda Bugün - 23 Şubat 2015 Pazartesi

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Sevgili Balıklar, yeni haftamız saat 02:28 Ay- Boğa burcu geçişiyle başlayacak. Bu enerji, bizi huzura çağırıyor ve ayaklarımızı yere sağlam bastırıyor. Sevdiklerimizi, değerlerimizi önemsiyoruz ve kolumuzun kanadımızın altına almak istiyoruz Boğa burcu günlerinde sınırları aşmak pek mümkün değildir. Kişi içinde bulunduğu her durumun kendisine güven vermesi taraftarıdır. Hani deyim yerindeyse ağzımın tadı iyi olsun isteriz. Aşk, çocuklar, para sağlığımız, iş hayatımız her şey son derece önemli hale gelir.
Saat 09:53 Ay-Güneş arasında oluşan faydalı görünüm, bir yandan aşkı teninizde hissetmenizi diğer yandan kendinize olan güven duygunuzu her alanda sergilemenizi sağlıyor. Böyle bir etki altında çevreniz üzerindeki tesiriniz gayet yüksek.
Saat 14:40 Ay-Neptün faydalı görünümü, rahatlatıcı, dinginleştirici, huzur verici bir enerjiyle başlamamızı sağlıyor. Hayata olan direncimizi yükselten bu görünüm, insanı şifalandırıyor ve bir kalkan gibi sizi koruyor.
Saat 15:56 Güneş-Satürn arasındaki mücadeleci görünüm, bizim kişisel anlamda hayata bakış açımız gereği insanlara karşı ılımlı, şefkatli, anlayışlı davranmaya çalıştığımızı işaret ediyor. Ancak gelin görün ki, iş hayatında, toplumsal yaşamda, işverenlerle veya üzerimizde etkisi olan bir takım kişilerle anlaşmakta zorlanabiliriz. Bu kadar iyi niyetin, özverili davranmanın, pozitif düşünmeye çalışmanın bir işe yaramadığını düşünerek sıkılabiliriz. Üzerimizdeki yük kolay değil. Çevremizdeki insanların bakış açısına bazen tahammül etmek kolay değil. Önümüzdeki birkaç gün boyunca biraz daha dirençli olmalıyız.
Yeni haftamızın hepimiz için güzelliklerle dolu geçmesi dileğimle,

iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı


Saat: 15:42

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.