Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Balık (https://www.forumaski.com/balik/)
-   -   26 Nisan 2015 Pazar Balık Burcu (https://www.forumaski.com/balik/151819-26-nisan-2015-pazar-balik-burcu.html)

Şekerpare 26.04.2015 07:53

26 Nisan 2015 Pazar Balık Burcu
 
26 Nisan 2015 Pazar Balık Burcu


:balikburc:


Sabah saatlerinde anneniz ile aranızda gerilim olabilir. Veya eski günler, geçmişte yaşanmış olaylar ve daha önemlisi bilinçaltınızın derinlerinden yükselen istekleriniz açığa çıkabilir. Hayal gücü gerektiren çalışmalar yapanlar heyecan duyacakları işler ortaya koyabilirler. Ayrıca karşılaştıkları kişilerden ve olaylardan etkilenebilirler. Ancak duygularınızı denetlemeniz gerekiyor. Seyahatler ve hareket halinde olmak duygunuzu yükseltecek. Bu arada karşılaştığınız olaylar duygularınızın derinleşmesine neden olabilir ve ideallerinizi gözden geçirebilirsiniz. Sevdiklerinizin ilgisi ve desteği moralinizi yükseltecek. İsteklerinizi gerçekleştirmek için harekete geçebilirsiniz.

Balık Burcu Genel Durum
Evli olduğunuz kişiye daha çok vakit ayırmak ve kendisi için daha fazla şey yapmak isteyebileceğiniz bir gündesiniz. Lüks bir ortamda güzel bir akşam yemeği, hoş sohbetler, romantik saatler gününüzün ana konuları arasına girebilir.

Balık Burcu Kariyer Durumu
Üzerinizdeki iş yükünü paylaşma fırsatlarını değerlendirin. Her şeyi kendiniz halletmekte diretmeyin. İşbölümü ile çok daha verimli çalışacak, başardıklarınız sayesinde daha çok takdir toplayacaksınız.


Saat: 18:28

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.