Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Balık (https://www.forumaski.com/balik/)
-   -   Merkür-İkizler Burcu Geçişinin Balık Burcuna Etkisi (https://www.forumaski.com/balik/152114-merkur-ikizler-burcu-gecisinin-balik-burcuna-etkisi.html)

DeRDeST 01.05.2015 12:15

Merkür-İkizler Burcu Geçişinin Balık Burcuna Etkisi
 
Merkür-İkizler Burcu Geçişinin Balık Burcuna Etkisi

1 Mayıs saat 05.00 ile 19 Mayıs saat 04.49 arasında gerçekleşecek olan Merkür-İkizler burcu geçişinin balık burcu üzerinde yaratacağı etkiyi Astroloji Danışmanı irem SU yorumladı.

:balikburc:

Sevgili Balıklar, 1 Mayıs saat 05:00-19 Mayıs saat 04:49 tarihleri arasında düz seyirle İkizler burcunda ilerleyecek Merkür, partnerin evlilik veya bir arada yaşama konusunda yüzeysel düşünmesine yol açabilir. Uzun zamandır bir arada olan çiftler yerleşim, ailevi veya yuvanızla ilgili konular üzerinde çok yönlü düşünmek gerekiyor. Yolculuklar yoğun olabilir. Birbirinizi görmekte zorlanabilirsiniz veya ev-iş arası koşturmaca artabilir. Bilinçli ve dikkatli bir şekilde işlerimizi planlayalım ve kararlarımızı, iki yönlü şekilde artı ve eksileriyle tartarak verelim. Çünkü, 19 Mayıs-12 Haziran tarihleri arasında Merkür gerileyecek. İş hayatımız, yerleşim yerimiz, ailemizle ilgili konularda, güvence olgusu çok önemli. Bunu göz ardı etmezsek, hem düz seyri, hem geri hareket dönemini olumlu yönde değerlendirebiliriz.

KAYNAK: iremSU - Mynet Astroloji Danışmanı


Saat: 22:47

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.