Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Balık (https://www.forumaski.com/balik/)
-   -   Balık Burcunda Bugün - 3 Mayıs 2015 Pazar (https://www.forumaski.com/balik/152217-balik-burcunda-bugun-3-mayis-2015-pazar.html)

DeRDeST 03.05.2015 10:19

Balık Burcunda Bugün - 3 Mayıs 2015 Pazar
 
Balık Burcunda Bugün - 3 Mayıs 2015 Pazar

:balikburc:

Sevgili Balıklar Pazar günümüz, saat 04:47 itibariyle gün boyunca etkili Ay-Akrep burcu seyriyle başlıyor. Davranışlarımızı başkalarına göre değil, bizzat kendi bildiğimiz yönde ayarlamak istiyoruz. Tutkuluyuz. Gücümüzü birilerine ispat çabamız hayli yüksek. Sıradan değil, hakikaten farklı deneyimlerin peşindeyiz. Bunların da kimse tarafından bilinmesini istemeyebiliriz.

Saat 11:35 Merkür-Satürn karşıtlığı, evimiz alanı içindeki iletişimi, haberleşmeyi, konuşmaları bir hayli hızlı ve aktif hale getiriyor. Kimi zaman taşınma telaşı, yeni bir yere yerleşme heyecanı veya bir işi başarmak adına koşturmalar görülebilir. İş-ev arasındaki bu yoğunluk bazen yorgun düşmemize neden olabilir. Şu sıralarda özellikle projeleriniz veya planlarınızın istediği gibi yürümesini bekliyorsunuz. Eğitim, ticaret, yatırım konuları, kariyer hayatı en fazla odaklandığınız alanlar arasında yer almakta. Ancak bir o kadar da engeller, zorlanmalar söz konusu olabilir. Sözgelimi bir başka iş düşünüyorsanız, mutlaka ev ve ailenizin görüşlerini de almak zorundasınız. Eğer evinizi yenilemeyi veya başka bir yere tanışmayı düşünüyorsanız, o zaman da iş durumunuzu önemsemelisiniz. Görünen o ki, iş hayatı belirleyici bir faktör ve sizin en fazla güçlük çektiğiniz konu bu. Bu halledilmeden, yeniliklerin uygulanması kolay olmayabilir. Sabırlı ve akıllıca düşünmekte yarar var. Aceleye getirmeyiniz.

Saat 23:02 Ay-Neptün olumlu görünümü, hem inancınızı güçlendirici hem de engellerin üstesinden gelebilmeniz adına şifalandırıcıdır. Önderlik ettiğiniz ve mücadelesini verdiğiniz her alanda hakikatlerin peşine düşmeniz gerektiğini hatırlatan bu olumlu enerji zorlukları geride bırakabilmenizi sağlayıcıdır.

KAYNAK: iremSU - Mynet Astroloji Danışmanı


Saat: 00:19

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.