Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Balık (https://www.forumaski.com/balik/)
-   -   Balık Burcunda Bugün - 15 Mayıs 2015 Cuma (https://www.forumaski.com/balik/153320-balik-burcunda-bugun-15-mayis-2015-cuma.html)

DeRDeST 15.05.2015 08:36

Balık Burcunda Bugün - 15 Mayıs 2015 Cuma
 
Balık Burcunda Bugün - 15 Mayıs 2015 Cuma

:balikburc:

Sevgili Balıklar, saat 05:56 Venüs-Kuzey düğüm görünümüyle Cuma günümüz başlıyor. Bu enerji, maddi konularda gönlümüzün istediği gibi hareket edemiyor olmak bizi yoruyor. Aşk hayatımız ve özellikle başkalarıyla olan bağlantılarımızda keyifsizliğe neden olan bu görünüm, genel olarak da bir hayli rahatsız ediyor. Ancak idare etmek zorundayız. Keşke her şey biraz daha kolay olsaydı diye içimizden geçireceğiz.

Saat 09:03 Mars-Satürn karşıtlığı, aşk hayatınızla ilgili konularda bir yanıyla hassasiyeti vurgularken, diğer yanıyla ortaklaşa bir gelecek kurma beklentinizi işaret eder. Sevdiğiniz kişiye düşkün olursunuz. Onun da aynı şekilde size karşı adil davranmasını beklersiniz. İş hayatınızla ilgili konularda bir yandan rutin işlerden sıkıldığınızı diğer yandan düzensizliğini sizi yorduğunu gösteriyor. Ev-iş arasındaki koşturmaca, değişken koşullar, sürekli bağlantılarda bulunmak, görüşmek, işler bitsin diye uğraşmak yorucu olabilir.

Saat 09:44 Ay-Pluto görünümü, arkadaşlık bağınızın güçlü olduğu kişilerle bir araya gelmenin onların sorunlarına yardımcı olmanın işaretçisi. Maddi konular bugün yine etkili olmaya devam ediyor. Hazıra dağ dayanmaz misali, bizim de harcamalarımıza dikkat etmemiz gerekiyor.

Saat 15.04-16 Mayıs saat 10:03 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Parasal konularda dikkatli ve tedbirli olmakta yarar var. Bu zaman içinde yapılacak alışverişlerde ürünün kalitesine mutlaka bakınız. Mümkünse yeni bir şey almadan önce bir daha düşününüz.

KAYNAK: iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı


Saat: 17:39

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.