Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Balık (https://www.forumaski.com/balik/)
-   -   Balık Burcunda Bugün - 19 Mayıs 2015 Salı (https://www.forumaski.com/balik/153848-balik-burcunda-bugun-19-mayis-2015-sali.html)

DeRDeST 19.05.2015 02:53

Balık Burcunda Bugün - 19 Mayıs 2015 Salı
 
Balık Burcunda Bugün - 19 Mayıs 2015 Salı

:balikburc:

Sevgili Balıklar, 19 Mayıs saat 04:49-12 Haziran saat 01:33 tarihleri arasında etkili, Merkür geri hareket süresince, iş hayatımız, yerleşim yerimiz, güvence olguları bir hayli önemli. Yerleşim yerimizle ilgili değişimlerin, otomatik olarak mesleki durumumuzla da ilgisi var. Bu bir tayin olabilir, başka bir şehre yerleşim olabilir veya ofis açmak şeklinde de gerçekleşir. Evimizden çalışmak, internet üzerinde alış-satış yapmak veya internetle kurulacak bağlantılar yoluyla çevre edinmek şeklinde de olma ihtimali var. Biz bütün bu durumların iyice netleşmesi için sabırlı olmalıyız.

Çalışma hayatınızla ilgili her türlü işin gözden geçirilmesi bu dönemde önemlidir. İnternet üzerinden çalışanlar veya çalışmayı düşünenler için, müşteri araştırması yapılabilir. Bazı kişilerle bağlantılarda bulunabilir ve ileri bir tarihe kadar işin bitirilmesi yönünde konuşulabilir. Merkür geri hareket döneminde olduğumuz için aceleyle kararlar verilmemelidir. Özellikle bir başka yere taşınmak, kiralamak, satın almak düşünüyorsanız bu konuda bir araştırma yapmakta yarar vardır.

İlişki konularında da önem taşıyan Merkür geri hareket süresince karşınıza çıkacak kişiyi çok iyi tanımanızda yarar var. Evli olanlar birbirinize karşı çok daha dikkatli konuşmak, iletişimi önemsemek faydalıdır. Ayrılmaya karar verenler, bir daha düşünmenizde yarar görüyorum.

KAYNAK: iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı


Saat: 18:38

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.