Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Balık (https://www.forumaski.com/balik/)
-   -   Balık Burcunda Bugün - 31 Mayıs 2015 Pazar (https://www.forumaski.com/balik/155368-balik-burcunda-bugun-31-mayis-2015-pazar.html)

DeRDeST 31.05.2015 03:43

Balık Burcunda Bugün - 31 Mayıs 2015 Pazar
 
Balık Burcunda Bugün - 31 Mayıs 2015 Pazar

:balikburc:

Sevgili Balıklar, saat 07:31 Ay-Neptün olumlu görünümüyle Pazar gününe adım atacağız. Bu enerji, günlük yaşam, çevre değişimleri, eğitim-iş-girişim anlamındaki konularda, hayallerinizi gerçekleştirmek yönünde size moral motivasyon kazandırıyor. Ayrıca yaratıcı düşünmenizi sağlıyor. İlham gücünüz yükseliyor.

Saat 16:08 itibariyle İkizler burcunda ilerlemekte olan Güneş, yöneticiniz Neptün ile mücadeleci bir görünüm yapıyor. Yuvanız sınırları içinde veya iç dünyanızda dağılmanıza, çabuk sıkılmanıza, havai davranmanıza, bazen sivri bir dille alaycı şekilde konuşmanıza, kendinizi diğer insanlara göre fazlasıyla zeki bulduğunuz için kimseyi dinlememenize sebep olabileceği için uyarmak durumundayım. Lütfen, tutarsızlıktan, gerginlikten uzak durunuz. İdeallerinize sahip çıkmaktan vazgeçmeyiniz. Ne yol üzerinde ilerlemek istiyorsanız bilgiyi önemseyiniz.

Saat 17:40 Ay-Pluto olumlu görünümü, Derin bir anlayışla hayatı ele almanızı sağlar. Bir yolculuğun planlanmasında, ticari bir görüşmenin yapılmasında, yararlı çalışmalara imza atılmasında destekleyicidir.

Saat 20:31 Ay-Jüpiter görünümü, belli bir sınır içinde, kendi görüşlerimiz çerçevesinde durumları ele almamıza yardımcıdır. Bize uymayan kişilere sabır göstermekten yana değiliz. -Ben buyum kardeşim, işinize geliyorsa, daha fazla da canımı sıkmanıza izin veremem diyerek tepkide bulunabiliriz.

KAYNAK: iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı


Saat: 12:55

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.