Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Balık (https://www.forumaski.com/balik/)
-   -   Balık Burcunda Bu Hafta İş ve Kariyer - 1-7 Haziran 2015 (https://www.forumaski.com/balik/155626-balik-burcunda-bu-hafta-ve-kariyer-1-7-haziran-2015-a.html)

DeRDeST 01.06.2015 12:57

Balık Burcunda Bu Hafta İş ve Kariyer - 1-7 Haziran 2015
 
Balık Burcunda Bu Hafta İş ve Kariyer - 1-7 Haziran 2015

:balikburc:

1-7 Haziran arası: 2 Haziran tarihinde Yay burcunda oluşacak Dolunay, kariyer hayatımız, toplumsal statümüz, meslek seçim, işverenimiz, hedefimizle alakalı olarak mevcut durumu görebilmemizde bir ışıktır. Işık diyorum çünkü, bu aydınlıkta gerçekler aşikar olur. Eğer dağılmışsak, eğer hedefsizsek ve eğer hala yönümüzü bilmiyorsak o zaman bu Dolunayda hem kişisel hem de geleceğimiz anlamında zorlanırız. Merkür gerileme hareket sürecinde oluşumuz, ayrıca yöneticiniz Neptün ile Dolunayın görünümünü dikkate alırsak, hayalci düşünemeyiz. Bilakis ideallerimizi gözden geçirip bunları gerçekleştirmek için çaba sarf etmeliyiz. Ayrıca bir yere yerleşim, ailemizle alakalı konularda da geri hareket bitimine kadar iyice düşününüz.

5 Haziran tarihindeki Venüs-Aslan geçişinde, çalışma ortamında takdir edilmek, başkalarının ilgisini çekmek istersiniz. Güzel görünmek, çekici bulunmak hoşunuza gider. Bu süreç, sanat, tiyatro, gösteri ve süsleme gibi yaratıcı alanlara yönelik çalışmaların ve bu anlamdaki sergi vb. faaliyetlerin işaretçisidir. Hem araştırırız hem çalışırız hem de bu alanda yeterli düzeye gelmek için gayret gösteririz. Tabii ki sabırlı olmak gerekir. Çünkü iş alanında öne çıkabilmek ve kazanmak için, diğerlerinden bir farkınız olmalıdır.

KAYNAK: iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı


Saat: 08:28

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.