Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Balık (https://www.forumaski.com/balik/)
-   -   Balık Burcunda Bugün - 8 Haziran 2015 Pazartesi (https://www.forumaski.com/balik/156902-balik-burcunda-bugun-8-haziran-2015-pazartesi.html)

DeRDeST 08.06.2015 08:35

Balık Burcunda Bugün - 8 Haziran 2015 Pazartesi
 
Balık Burcunda Bugün - 8 Haziran 2015 Pazartesi

:balikburc:

Sevgili Balıklar yeni haftamızın ilk günü, saat 11:16 olana dek Ay-Boşluk etkisi altındadır. Etrafınızdaki insanlara güvenmekte zorlanırsınız. Çünkü duyduğunuz bazı haberler canınızı sıkmıştır. Doğal olarak belli bir mesafe bırakırsınız. Parasal konularda ise dışarıdan destek bulmak ihtiyacınız yoğun olsa da, bunu tam anlamıyla karşılanması kolay olmaz. Boşluk süresince, yaratıcı anlamdaki çalışmalara ağırlık verilebilir.

Saat 11:16 itibariyle burcunuz üzerinde seyrine başlayacak Ay etkinliğinde, hayal gücünüz genişler, sezgileriniz yükselir. Bu enerji ruhsal çalışmaları teşvik edici, merhamet ve şefkati büyütücü, içsel bütünlüğümüzü sağlayıcı ve şifalandırıcıdır.

Saat 12:02 Ay-Satürn görünümü, iş hayatında bizimle aynı görüşte olmayan kişilerin üzerimizdeki baskısı bizi yorabilir. Aynı dilden konuşmadığımızı fark edebiliriz. Ancak bu düzenin içinde yer aldığımız için mecburen katlanmaya çalışıyoruz.

Saat 19:41 Ay-Merkür görünümünde, yolculuk, haberleşme, ailemiz veya özel anlamdaki işlerimizin çok iyi takip edilmesi, hiçbir şeyin hafife alınmamasında yarar var. Eğer yeni bir karar verilecekse, bunun hakikaten sağlam olup olmadığına bir bakılması gerekir. Doğru bilgiyi önemsemekte yarar var.

KAYNAK: iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı


Saat: 16:28

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.