Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Balık (https://www.forumaski.com/balik/)
-   -   Balık Burcunda Bugün - 21 Haziran 2015 Pazar (https://www.forumaski.com/balik/157593-balik-burcunda-bugun-21-haziran-2015-pazar.html)

DeRDeST 21.06.2015 06:34

Balık Burcunda Bugün - 21 Haziran 2015 Pazar
 
Balık Burcunda Bugün - 21 Haziran 2015 Pazar

:balikburc:

Sevgili Balıklar, saat 00:07 Ay-Uranüs olumlu görünümüyle güne adım atıyoruz. Bizi kısıtlayan durumlardan kurtulmak arzumuzu işaret ediyor. Bir bakıyoruz ki, aslında biz kendi kendimizi yoruyoruz. Başkalarını fazla önemseyerek üzülüyoruz. Beklediğimizi bulamadığımızda içerliyoruz. O zaman biraz da kendimizi öne alsak ve bu kadar yorulmasak ne iyi olacak. Değil mi?

Saat 19:09-19:58 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Sanatsal faaliyetler, dostça ilişkiler olumlu yürür. Kişisel güzelliğiniz ve bakımınızla ilgilenebilirsiniz.

Saat 15:53 Ay-Mars görünümü, bir şeyleri eleştirmek, neden böyle diye düşünmek yerine, sizi huzurlandırıcı, canlandırıcı aktivitelerin çok daha yararlı olduğunu vurgulamaktadır. Kendinize özen göstermek, inadına bunu yapmak, hakikaten yararlı olabilir.

21 Haziran(saat19:38)-23 Temmuz (saat 06:30) tarihleri arasında Güneş-Yengeç burcunda ilerleyecek. Aşk hayatımızı ilgilendiren konularda geleceğimizi düşünerek kararlar vermeli. Karşımıza çıkan kişinin ailesine, değerlerine, bize ve bizim ailemize vereceği önemi gözetmeli. Eğer çocuklarımızla ilgili bir mesele varsa, bunları da güzelce konuşmalı. İlişkimizde sorunlar varsa, bilinçli bir şekilde gözden geçirmeli. Kendimizi güvende hissetmediğimiz, soru işareti taşıyan meseleler ele alınmalı. Güvenliğimiz kıymetli. Köklü ve sağlam olanı tercih etmeliyiz. Sizi tedirgin eden ve geleceği olmayan, yoran kişileri değil, el üstünde tutan, dürüst davranan, koruyucu kişileri tercih ediniz. Lütfen iyi düşünün.

Saat 19:58 itibariyle karşıt burcunuz Başakta ilerleyecek Ay, saat 20:00 de Güneş ile bir görünüm yapacak. Bu enerji, sevdiklerimize olan düşkünlüğümüz yükseliyor. Bir sorunumuz olsa dahi, eğer karşımızdaki kişi bizim için kıymetliyse ona laf söyletmeyiz. Sevilme isteğimiz bir hayli yüksek. Partnerimizin veya çevremizdekilerin bunlara dikkat etmesi gerekecek.

KAYNAK: iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı


Saat: 08:19

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.