Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Balık (https://www.forumaski.com/balik/)
-   -   Balık Burcu Nasıl Giyinmekten Hoşlanır? Ne Giyerse Daha Güzel Görünür? (https://www.forumaski.com/balik/158226-balik-burcu-nasil-giyinmekten-hoslanir-ne-giyerse-daha-guzel-gorunur.html)

DeRDeST 28.06.2015 06:57

Balık Burcu Nasıl Giyinmekten Hoşlanır? Ne Giyerse Daha Güzel Görünür?
 
Balık Burcu Nasıl Giyinmekten Hoşlanır? Ne Giyerse Daha Güzel Görünür?

:balikburc:

Duygusal ve romantik Balıklar en çok ipek ve şifon kıyafetlere bayılırlar. Balık kadınları romantik kesimli elbise, bebe yakalı bluzlar ve fırfırlı yakalı gömlekleri, pantolona ve erkeksi kesimlere tercih ederler. Bütün Balıklar ayakkabılara düşkündür ve gardıroplarında en çok ayakkabı bulunur. Mavi ve gülkurusu renkler favorileri arasında yer alır.

Erkeklerine, fotoğraf makinesi, iPod, müzikçalar, kamera, spor ayakkabılar alabilirsiniz. Kadınları içinse, bornoz, terlik, sabahlık ve peluş battaniye, çorap ve romantik elbiseler makbul hediye sayılır.

Alışveriş sırları: Kafaları her zaman dağınık olan Balıklar, bazen renkleri fazla birbirleriyle karıştırabilirler. Daha çok yumuşak tonlar ve tek renge gitmeleri hayatlarında da netliği sağlamaları açısından önemlidir. İhtiyaçları doğrultusunda alışveriş yapmayı öğrenmelidirler.

Hande Kazanova


Saat: 15:11

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.