Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Balık (https://www.forumaski.com/balik/)
-   -   Zeynep Turan 29 Haziran - 5 Temmuz 2015 Haftalık Balık Burcu Yorumu (https://www.forumaski.com/balik/158656-zeynep-turan-29-haziran-5-temmuz-2015-haftalik-balik-burcu-yorumu.html)

DeRDeST 01.07.2015 03:29

Zeynep Turan 29 Haziran - 5 Temmuz 2015 Haftalık Balık Burcu Yorumu
 
Zeynep Turan 29 Haziran - 5 Temmuz 2015 Haftalık Balık Burcu Yorumu

:balikburc:

Kolay elde ettiğin ve çabuk sıkıldığın bir Haziran ayını geride bıraktın diyebilirim.Kimi zaman arkadaşlarınla bile paylaşmaktan çekindiğin konular içini kemirirken; kimi zaman da yaşadığın o güzel anları sadece kendine saklaman bile bu yanardağını harekete geçirmene neden oluyor diyebilirim. Bu hafta Temmuz’un gelmesiyle yine içinde fırtınalar kopacak gibi… Hadi o zaman hafta başlasın!

Bu hafta her konuda biraz daha dikkat!2 Temmuz’da sinirleri biraz gerecek ve bizi gereksiz harcamalara sürükleyecek bir Dolunay seni bekliyor. Arkadaşlarınla farklı ve eğlenceli aktivitelere katılacağın, sıra dışı organizasyonlara öncülük edebileceğin günler kapıda! Sosyal anlamda aktifleşeceğin bu günlerde erkek bir Balık burcuysan; kadınlarla iletişiminin kuvvetleneceği, kadın bir Balık burcuysan ise; hemcinslerine karşı kendini daha net ifade edebileceğin bir dönem!

“Rehaveti üstümden ancak sanat atar.”İletişim gezegeninin yöneticisi Merkür ile aşkı, güzelliği ve şansı yöneten Venüs olumlu bir açı yapıyor hafta sonu. İlerleyen dönemler için tatil planı yapmaya başlayabilirsin. Pazar günü Ay’ın boşlukta olması üzerinde bulunan miskinliği arttırabilir. Sen de bundan yararlanarak evden çıkmak istemeyecek ve yurtdışı gezi planları yapacak olabilirsin. Çok uzağa gidemesen de yurt içindeki farklı kültürleri öğrenmek isteyeceksin.


Saat: 21:18

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.