Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Balık (https://www.forumaski.com/balik/)
-   -   Balık Burcuna Göre Dekorasyon Önerileri (https://www.forumaski.com/balik/161074-balik-burcuna-gore-dekorasyon-onerileri.html)

DeRDeST 21.07.2015 12:52

Balık Burcuna Göre Dekorasyon Önerileri
 
Balık Burcuna Göre Dekorasyon Önerileri

:balikburc:

Renkler – Alçakgönüllü, hassas, anlayışlı, nazik, kibar ve sempatik Balık burcunu violet ve tonları en iyi ifade eden renklerdir. Kararsızlık yaşadığı dönemlerde mavi, zorlukla mücadele ederken ise siyah ya da koyu mor rengi tercih eder.

Gökyüzünün rotası bugünlerde yaşam alanlarımıza yöneltiyor bizi!

Kolay adapte olabilen, yaratıcı ve sofistike zevklere sahip biri olarak eviniz için hayal gücünüzü ve estetik anlayışınızı yansıtabileceğiniz bir dekorasyona gidebilirsiniz. Özellikle yatak odanızın rahat ve dinlendirici olmasını ister, abartılı bir tarz yerine sade ve kullanışlı bir ortam arzularsınız. Canlı renkleri huzur verici eşyalarla ve objelerle kombin eder, yaşam alanınızın dengeli bir bütünlük arz etmesini sağlarsınız. Deniz kabuğu, kum saati, çapa, pusula, dümen, küçük yelken ya da gemi gibi deniz ve denizcilik temalı objeleri ev dekorasyonunuzda kullanmayı seversiniz. İnci çiçeği ya da zambak evinize ayrı bir görsellik kazandırırken, limon çiçeği ya da kiraz çiçeği kokuları istediğiniz huzuru ve enerjiyi evinize kazandırmanız anlamında doğru bir tercih olacaktır.

Bu yıl çalışmalarınızda organize olmanızda fayda var. Özellikle iş hayatınızda doğru dengeyi bulup uygulayabilmeniz için bu yıl cesur olmalı ve sonuç odaklı adımlar atmalısınız. Yaratıcı fikirlerinizi hayata geçirmek adına sabretmeli ve küçük değişikliklere açık olmalısınız. Aşk hayatınızda ise yıl boyunca romantizm etkilerini belirgin bir şekilde gösterecektir. Bu yıl maddi kazançlarınızla küçük yatırımlar yapmak isteyebilirsiniz. 2015 yılında yeni bir ev almak sizin için hiç de uzak bir fikir değil. Şans ve bolluk gezegeni Jüpiter, 7. evinizde hareket ederken size gelecek vadetmekte ve doğanın ön planda olacağı bir eve sahip olabilme imkanı sağlamakta. Meyve ağaçlarının yer aldığı, geniş bahçesi olan, ferah ve doğa manzaralı bir ev bu yıl sahip olacağınız güzelliklerden yalnızca biri. Bu kadar büyük bir ev ve geniş bir bahçeye sahip olmanız 2015 yılını dekorasyon dergilerini karıştırarak, ev eşyaları satan mağazaları dolaşarak, internette araştırma yaparak ve iç mimarlarla görüşerek geçireceğiniz anlamında gelmekte. Dekorasyonda genel itibariyle doğa ve deniz temalı renkler tercih edebilir, rahat oturma grupları, büyük ve yumuşak yer minderleri, köşeli masalar ve toprak tonlarında aksesuarlar edinebilirsiniz. Evinizde hareket alanı olması sizin için önemli bu nedenle çok fazla detayla evinizi boğmak istemeyeceksiniz.

Evinizde sizi ne mutlu eder?

Bu yıl deniz ve gemi temalı objeler, aksesuarlar, açık mavi bir kitaplık, beyaz, mavi ve kırmızı renklerin hakim olduğu mobilyalar satın alabilirsiniz.
Bahçe düzenlemesi, hatta bahçenizin büyüklüğüne uygun bir yüzme havuzu yaptırabilirsiniz.
Şık ve modern bir şömine yaptırabilirsiniz.

Sizi yansıtan renk ne?

Umudu, ilgiyi, iyimserliği ve evrensel aşkı temsil eden, enerjinizi yükseltecek ve sizi canlandıracak sarı ve turuncu renkler bu yıl size uygun olacaktır. Güneşi ve aydınlığı temsil eden bu renkler, 2015 yılında evinizde hakim kılmak isteyeceğiniz deniz temasını da tamamlamaya yardımcı olacaktır.

Kaynak: twitburc.com


Saat: 19:51

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.