Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Balık (https://www.forumaski.com/balik/)
-   -   14 Ağustos 2015 Cuma Balık Burcu Günlük Burç Yorumu (https://www.forumaski.com/balik/163243-14-agustos-2015-cuma-balik-burcu-gunluk-burc-yorumu.html)

Jineps 14.08.2015 14:58

14 Ağustos 2015 Cuma Balık Burcu Günlük Burç Yorumu
 
14 Ağustos 2015 Cuma Balık Burcu Günlük Burç Yorumu


:balikburc:


Sevgili Balıklar, Cuma gününe saat 17:53 itibariyle Aslan burcunda oluşacak Yeniay etkisinde adım atacağız. Bu Yeniayın gerileme hareketinde olan Venüs ile kavuşum yapması, geçtiğimiz Temmuz başında yaşanan gelişmeleri, durumları tekrar vurgulaması yönünde önem taşıyor. İş ilişkilerinde, maddi anlamdaki ortaklıklarda merkezde olmak arzumuz yoğun. Duruma bakacağız ve mevcut işimizin bizim açımızdan önemini gözden geçireceğiz. Kendimizi istediğimiz gibi ifade edebiliyor muyuz, yoksa güven duygumuzu zorlayan, bizi rahatsız eden meseleler var mı tekrar ele alacağız. Aceleyle kararlar vermeyelim.
Bu Yeniay, fiziksel ve ruhsal sağlığımızla alakalı konuları da mercek altına almamız yönünde kıymetlidir. İş ortamımız, başkalarına olan desteğimiz, güven duygumuz gibi geniş bir alanda iç gözlemde bulunacağız. Bu gözlem, ilerisi adına faydalı olabilir. Fedakarlıklarımızın, iyi niyetimizin sınırlarını tekrar çizeceğiz. Bizi hafife almalarına izin vermeyeceğiz. İşimizi değiştirmek veya iş kurmak gibi planlarınızı tekrar gözden geçiriniz.

mynet


Saat: 15:51

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.