Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Balık (https://www.forumaski.com/balik/)
-   -   Ağustos 2015 Balık Burcu Aylık Burç Yorumları (https://www.forumaski.com/balik/163259-agustos-2015-balik-burcu-aylik-burc-yorumlari.html)

Jineps 14.08.2015 15:22

Ağustos 2015 Balık Burcu Aylık Burç Yorumları
 
Ağustos 2015 Balık Burcu Aylık Burç Yorumları

:balikburc:

GENEL BİR BAKIŞ

7 Ağustos tarihinde karşıt burcunuzda Merkür Başak geçişi oluşacak.Bu iletişimi ikili ilişkilerde önemli olduğunu gösterecek.Kimlerle anlaşıyoruz kimlerle anlaşamıyoruz bununla ilgili iyi bir analizde bulunmanız gerekecek.Bunun yanında ailenizin ve partnerinizin de kendileri ile ilgili konularda bir muhasebede bulunması gerektiğini bekleyeceksiniz.

8 Ağustos tarihinde çalışma hayatınızla ve mali konularda Mars Aslan seyrine devam edecek.Bu çok önemli çünkü bu bölgede Venüs gerileme hareketi oluşacak.Çabuk kararler vermemeniz gereken bir dönem olacak. Sağlığınıza önem vermeli ve agresif insanlardan uzak durmanız gerekecek.

11 Ağustos tarihinde Mayıs 2016'ya kadar etkili olan Jüpiter Başak burcuna geçecek. Burada lütuflar ve detayların önemsendiği bir zaman olacak. Seçimlerinizde,iş ortalıkları olsun ikili ilişkiler olsun kariyer ve uzun dönemli olarak ele almanız gerekecek.

14 Ağustos tarihinde çalışma hayatınızla ilgili çalışmalarda bir Yeni Ay oluşacak.Sağlığınız,iş durumunuz gibi konularda bir durup bakmanız gerekecek.Çünkü bu bölgede Venüs'ün bir geri hareketi var. Bir takım beklentileriniz var ancak aceleci davranmanız gerekecek.Egonuza yenik düşmeden aceleci davranmamanız gerekecek.

23 Ağustos tarihinde Güneş Başak burcu seyrine başlayacak.İkili ilişkilerde ve çalışma hayatıyla ilgili meselelerinin iyi bir analizin yapılması gerekecek.

27 Ağustos tarihinde Merkür Terazi'de hesabı kitabı bil işaretçisi olacak.Bütçe ile ilgili olarak çok dikkat etmemiz gerekecek.Bizim için sağlıklı olmayan konularda hiç adımımızı atmamız gerektiği önemli.

29 Ağustos tarihinde burcunuz üzerinde bir Dolunay oluşacak. Bu da ikili ilişkiler anlamında önemli olacak.İyi niyetinizle sorunları karşılamak isteyeceksiniz.Mali konular üzerinde hesabınızı iyi yapmanız gereken bir dönem olacak.


AŞK VE İLİŞKİLER
3-9 Ağustos arası: 7 Ağustos tarihinde Merkür-Başak burcunda seyrine başlıyor. Bu geçişle beraber ilişkide iletişimin, ayrıntıların önemi bir hayli vurgulanıyor. Sizden farklı düşünen bir partnerle veya karşınıza çıkacak kişilerle anlaşmakta zorlanmalar olabilir. Ancak bu zorluk, ilişkinin özündeki niyete bağlı olarak gelişecektir. İyi niyet, sevgi, saygı varsa, her şey çözüme kavuşur bir şekilde. Ancak problem varsa, bir de rutin olarak devam ediyorsa, bu geçişle beraber sözcükler endişe yaratıcıdır. Bildiğiniz gibi Venüs-Aslan burcuna gerilemiş durumda. Çalışma hayatımız, sağlığımız, ilişkilerimiz anlamında durup düşünme vaktiydi. Şimdi Merkür geçişiyle çözüme yatkın konuşmalara ihtiyaç var. Yoksa yıktın perdeyi eğledin viran haliyle pek hoş bir süreç yaşanmaz. Detaylı ve eleştirel düşünmek, sürekli kusur bulmak beraberliği zorlar. Tam tersine problemi tespit etmek, bunu çözmek için atılmış olumlu bir adım olacaktır.

10-16 Ağustos arası: 11 Ağustos 2015-9 Ekim 2016 tarihleri arasında Jüpiter-Başak burcunda ilerleyecek. Bu süreçte, iş veya özel ortaklıklarımız kanalıyla hayatın hem güzelliklerini hem de sorumluluklarını paylaşmayı öğreneceğiz. İlişkinin olumlu yönde gelişmesi, verimli şekilde sürmesi, sağlıklı olması kıymetlidir. Emektir sevgi deriz ya, ilişki de bir emektir. Her şeyde bir kusur bulmak, eleştirmek, karşınızdaki kişiyle sorunları çözmek yerine, her şeyi ben biliyorum tarzı yaklaşımda bulunmak, Jüpiter-Başak burcu geçişinin gölgeli yanlarıdır. İlişki de bu nedenle gölgede kalır, kısırlaşır, verimsizleşir, etkisizleşir. Bunları özellikle evlilikte, uzun süreli ilişkilerde problemleri olanlar için söylüyorum. Jüpiter şanstır. Ancak şansı iyi kullanmak gerekir. Bekar Balıklar bu dönemde evlilikte kriterlerini yüksek tutarlar. Hem fikren anlaşacakları hem de hayat felsefesi kendilerine uygun olan kişiyi, güvenilir olanı tercih ederler. Evet, karşınıza birileri çıkar, ancak Jüpiter-Başak sürecinde her ayrıntının iyice gözlemlenmesi hali bazen yararlı ancak abartılmaması gerekir.

17-23 Ağustos arası: 23 Ağustos-23 Eylül tarihleri arasında, Güneş-Başak burcunda ilerleyecek. Bu dönem, ilişkiniz-iş hayatınız-ailevi konular üzerinde dikkatlice durulan zaman dilimidir. Hayatınızda verimli olmayan her ne varsa gözden geçirilir, titizlikle üzerinde durulur. İlişkinizde eğer sorunlar varsa, bunların sebepleri bulunmalı, düzeltilmesi mümkünse karşılıklı olarak çaba sarf edilmelidir. İlişki düzgün şekilde yürüyorsa, bu dönemde evlenmek gibi bir kararın verilmesi, bu meselenin aileyle görüşülmesi, olur veya olmazları üzerinde durulması faydalı olur. İlişki yeni başlamışsa, her iki tarafın da, birbirine karşı açık ve dürüst bir şekilde yanaşmasında yarar vardır. Bu süreçte iş ortaklığı meselelerinde dikkatlice durulmalıdır. Sözleşmesiz çalışmamak gerekir.

24-30 Ağustos arası: 29 Ağustos tarihinde burcunuzda meydana gelecek Dolunay, ilişkinizle alakalı her türlü paylaşımın dikkatli şekilde analizini sağlayacak. Ancak dikkat ibaresini koyarken, bunun dozunu ayarlamak gerekiyor. Çünkü sonuçta bir hayat paylaşılıyor veya paylaşılacaksa, birbirini sürekli eleştirmek, her şeyin altında bir şey aramak nasıl yanlışsa, fedakarlığın dozunu da kaçırmak o denli acı çektiricidir. Beraberlikte hem manen hem de madden paylaşımın adil, dengeli bir şekilde olması faydalıdır. Bu iş ortaklıklarını da kapsar. İki kişi kazanmak adına bir araya geldiğinde, ben daha çok kazanayım sen daha çok hesapları, o ortaklığı bozar. Merkür-Kuzey düğüm kavuşumu, bu Dolunayın işaretlerinden biridir ve biraz önce söylediğim gibi her türlü ortaklıkta iletişim ve pay edişlerin önemini vurgular. Bu Dolunayda iç huzurunuz önemli.


İŞ VE KARİYER
3-9 Ağustos arası: 8 Ağustos tarihinde Mars-Aslan burcunda ilerlemeye başlıyor. Bu geçişte, bir şeyleri verimli, işler hale getirmek, hedefe varmak ve onu elde etmek adına mücadele veririz. Azmimiz ve kararlılığımız epeyce yüksektir. Daha hırsla çalışmak, başarılı olmak, tüm enerjimizi bir konuya, bir alana yönelterek gücümüzü kanıtlamak hali yoğundur. Tabii ki ayarını bilmezsek, kendimizi hasta edebiliriz. Olabildiği kadar ve gerektiği kadar diyerek hareket etmekte yarar var. Aynı işte beraber çalıştığımız kişileri rakiplerimiz olarak görüp, onları aşabilmek için riskler almamalıyız. Sağlık kontrollerimize tabii ki önem vereceğiz. Bildiğiniz gibi Venüs bu alanda geri hareketini sürdürüyor. Bizim de güzellik, bakım, sağlıklı yaşam gibi meselelere de önem vermemiz iyi olur.

10-16 Ağustos arası: 14 Ağustos tarihinde Aslan burcunda bir Yeniay doğacak ve gerileme hareketi devam eden Venüs ile bir görünüm yapacak. Kendimizi ifade etmek, kimliğimizi çalışma hayatında göstermek arzumuz bir hayli önemli olacak. Sadece bununla kalmıyor. Geçtiğimiz Temmuz başında yaşanan gelişmeleri, durumları tekrar vurguluyor. İş ilişkilerinde, maddi anlamdaki ortaklıklarda merkezde olmak arzumuz yoğun. Duruma bakıyoruz ve mevcut işimizin bizim açımızdan önemini ele alıyoruz. Bu Yeniay, gerek fiziksel gerek duygusal anlamda, nasıl hissettiğimizle de birebir alakalıdır. Bizi hafife almalarına izin vermeyiz. Eğer böyle bir durum söz konusu ise, verimli şekilde çalışacağımız bir işimiz olsun isteriz.

17-23 Ağustos arası: 21 Ağustos tarihindeki görünüm, kendimizi ispat çabamızın işaretçisi. Bunu en fazla göstermek istediğimiz alan iş hayatımız. Neden bu kadar baskın olmak istiyoruz? Çünkü bilgi ve tecrübemizi göstermekten yanayız. O zaman şikayetçi olmayacağız. Kendimize her anlamda güvenmek durumundayız.

24-30 Ağustos arası: 26 Ağustos tarihindeki görünüm, iş hayatınız, iş ortaklığınız ve özel yaşamınızla ilgili konularda belli bir baskının, gecikmenin, yanlış anlaşılmanın, eleştirilerin işaretçisi olabilir. Partneriniz veya iş yaptığınız kişiler sizden daha fazla sorumluluk bekler. Bu da oldukça yorucudur. Hayatı ele alış biçiminiz, hedefiniz ve tüm kısıtlayıcı şartlara rağmen sıkı çalışmaya devam etmek gerekiyor. Araştırmak, bilgi sahibi olmak gayet önemli. 2012 tarihinden bu yana devam eden Satürn-Akrep burcu seyri artık sona ermek üzere. Nerede eksiğiniz varsa, hangi konuda yetersiz iseniz, ona yönelmelisiniz.


PARA
3-9 Ağustos arası: Haftamız, kazanç-iş-ilişki anlamında tüm burçları olduğu gibi sizi de ilgilendiren görünümlere ev sahipliği yapıyor ve geçmişe dair konuları yine vurguluyor. Şimdi yeniden ele almamızı gerektiren durumlar var. Jüpiter iş hayatımızla ilgili alanda, sağlığımızla ilgili konularda hiçbir şeyin abartılmadan ancak dikkatle ele alınması gerektiğini gösteriyor. Çünkü kendimize dikkat etmezsek gelişmemiz, büyümemiz mümkün değil. Fazla abartırsak, gelsin kilolar, problemler. İşimize gücümüze bakacağız. Satürn-Akrep geçişi, yüksek eğitim, şehir-ülkeler arası seyahatler, hayata bakış açınızı geliştiren, gelişmesi geliştirmeniz gereken, bütün bunları sorumluluk çerçevesinde ele almanızı söyleyen denetleyici pozisyonunda. Bu hafta bütün bu konulara eğileceğiz. Dirençle karşılaşabiliriz.

10-16 Ağustos arası: 13 Ağustos tarihinde, özel ve iş anlamındaki ortaklıkların maddi açıdan dikkatli bir şekilde gözden geçirilmesi anlamı taşıyor. Verdiğimiz kadar almayı bilmemiz lazım. Bağımlı yaşayıp, kendimizi yormak, üzmek yerine akıllıca ilişkiler kurarak ideallerimiz doğrultusunda yaşamalıyız. Bu görünüm bir yandan akılcı düşünerek beraberlikleri değerlendirmemizi sağlasa da, diğer yandan fedakarlıkta bulunarak isteklerimizi ertelemeye hazır gibiyiz. Sizin mutlaka fikirlerinizi açıklayabileceğiniz, yeteneklerinizi değerlendireceğiniz alanlara yönelmeniz gerekiyor. Hayaller ile gerçekler arasındaki ayrımı çok iyi yapmamız lazım. Niyetinden şüpheli olduğunuz insanlardan uzak durunuz. 13 Ağustos tarihindeki ikinci görünüm, iş hayatınızla alakalı konularda ve mali anlamda ilerlemek adına size hırs kazandırıyor. Hayatı ele alış biçimi olumlu ve cesur olan Balıklar bu enerjiden gayet olumlu yönde yararlanabilir, yenilik anlamında kararlar alabilirler.

17-23 Ağustos arası: 19 Ağustos tarihindeki görünüm, maddi konular ve çalışma hayatınızı ilgilendiren meselelerde olur olmaz kararlar vermemek gerektiğini söylüyor. Akıllıca düşünmenin, yeteneklerinize göre iş tercihinde bulunmanın önemi büyük. İşinizde yenilikleri mutlaka takip etmeli, ilişkilerinize de dikkat etmelisiniz. Venüs geri hareketi, çok iyi bir analizde bulunmak gerektiğini işaret ediyor.

24-30 Ağustos arası: 27 Ağustos-17 Eylül tarihleri arasında Merkür-Terazi burcunda düz seyirle ilerleyecek. Başkaları kaynaklı gelirlerimizi gözden geçirme ve hesaplamalarda bulunma zamanıdır. Eğer bir ortaklık ilişkimiz varsa, kazanç-kayıp anlamında analizde bulunma vaktidir. Sözleşme maddelerine uygun davranılıyor mu, anlaşmazlıklar var mı? Diyelim ki, bir iş teklifi adlınız ve sadece söze dayalı kabul ettiniz. Bu şekilde yapılan mali bağlantılardan kaçınınız. Sağlam iş için, sağlam bir sözleşmeyi tercih ediniz.

Not: Merkür 17 Eylül-9 Ekim tarihleri arasında Terazi burcunda gerileyecek. 9 Ekim-2 Kasım tarihlerinde tekrar düz seyirle ilerleyecektir.


AĞUSTOS Ayı Astroloji Takviminiz
Pozitif Enerjili Günler : 2-3-6-7-11-12-21-22-25-26-30
Zayıf Enerjili Günler : 8-9-16-17-23-24
Aşkta En Şanslı Günler : 11-12
Parasal Açıdan Şanslı Günler : 4-5
Yeniay : 2-3-4-29-30-31
(Ay-Balık burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay : 15-16-17
(Ay-Başak burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

mynet


Saat: 18:00

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.