Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Balık (https://www.forumaski.com/balik/)
-   -   15 Ağustos Cumartesi Balık Burcu Günlük Burç Yorumları (https://www.forumaski.com/balik/163312-15-agustos-cumartesi-balik-burcu-gunluk-burc-yorumlari.html)

Jineps 15.08.2015 11:24

15 Ağustos Cumartesi Balık Burcu Günlük Burç Yorumları
 
15 Ağustos Cumartesi Balık Burcu Günlük Burç Yorumları

:balikburc:

Sevgili Balıklar Cumartesi gününe, saat 07:36-10:45 arasındaki Ay-Boşluk etkisi altında başlıyoruz. Üzerimizde baskı kurmalarına tabii ki izin vermeyeceğiz. Ancak bunu ılımlı bir şekilde konuşmak yararlı olabilir.
Saat 10:45 Ay-Başak burcu seyir süresince, ilişkimizle alakalı konuları, evimizi ailemizi ilgilendiren meseleleri titizlikle ele alacağız. İşlerimizi düzgün bir şekilde yerine getirmemizde fayda var. Eğer bizi zorlayan durumlar varsa, endişeli olmak yerine nasıl bir çözüm bulabiliriz buna bakalım.
Saat 22:22 Güneş-Venüs kavuşumu, günlük hayatta karşılaştığımız insanlarla olan ilişkimizi, bağımızı, temasımızı yeniden gözden geçirme vaktimizdir. Venüs geri hareket dönemine denk geldiği için, tabii ki bir bakacağız duruma. Sadece özveriyle yürütülen bir ilişki mi, mecburiyetten yürüyen beraberlik mi, sağlık veya başka nedenden dolayı mı, bütün bunları gözden geçirmek lazım. Ayrıca iş ilişkilerimizi veya işle ilgili paylaşımlarımı da yeni bir bakış açısıyla ele almak gerekiyor. Nasıl bir ortamda çalışıyoruz, sağlıklı mıyız, sorunlarımız var mı bunları da gözden geçireceğiz. Bedenimize dikkat edeceğiz. Bizi yoran, zorlayan, kafamızı kurcalayan ilişkiler doğaldır ki, ruhumuzu da yorar. Verimli olmayanı, olandan ayırt etmek gerekiyor. Son bir aydır yaşanan gelişmelere hem iş, hem ilişki, hem sağlık anlamında bakalım.
Saat 22:55 Merkür-Pluto olumlu görünümü, partnerinizle görüş birliğine varmanızı, birbirinizi anlamanızı, duygularınızı ifade etmenizi sağlar. Amacınızı gerçekleştirme yolunda sizi kuvvetlendirir. Şüphelerinizden, endişelerinizden kurtulmanızda yardımcı olur. Güçlü insanların desteğini üzerinizde hissedebilirsiniz. Sosyal ilişkileriniz bir hayli yoğunlaşır.

mynet


Saat: 10:54

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.