Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Balık (https://www.forumaski.com/balik/)
-   -   Susan Miller 2013 Mart Ayı Balık Burcu Yorumu (https://www.forumaski.com/balik/27832-susan-miller-2013-mart-ayi-balik-burcu-yorumu.html)

Gülümse 28.02.2013 11:14

Susan Miller 2013 Mart Ayı Balık Burcu Yorumu
 
Teşvik edici Mars Mart burç değiştiriyor ve aynı zamanda sizin duygularınıza göre davranmanızı sağlayacak.

Gönül işlerinize öncelik vermek ve yaratıcılığınızı göstermek sırası artık sizde. Genellikle duygularınızı belli ediyorsunuz, bununla birlikte şimdi diğer kişiler daha çekici gelecek şekilde, bir amaçla duygularınızı daha dolaysız yoldan gösterebiliyorsunuz.

Hassas Balık burcu Yeni Ay'dayken Martta şaşırtıcı Uranüs İle yakın ilişkisi bu ay sakin kalmanızı güçleştirebilir.


Bunlar, dramatik olayların gerçekleşmesi ve uyarılmadan verilen güçlü tepkiler olabilir.


Sizin için devrim niteliğinde olan bu gücü, eski alışkanlıklarınızı bırakarak ve yeni, değişik deneyimlerde bulunarak üretken bir şekilde uygulayabilirsiniz.

Yaratıcı Venüs ve Entelektüel Merkür 12 ve 14 Mart tarihlerinde ayrı ayrı Ruhsal Balık burcuna giriyorlar. Burcunuzdaki hızlı hareket eden bu gezegenlerin varlığı, hayatınıza sihir, hayal gücü ve idealizm katıyor.

Bunun meydana getirdiği büyük umutlar gerçekler üzerinde kontrolü kaybetmenize ve sizi düşünmeden verilen kararlara sevk etmeye yeterli olabilir. Aklınızın veya kalbinizin yapacağı yolculuğun sınırı yok, fakat bir ayağınızı yere sağlam basmak sizin hayaller âlemine sürüklenmenizi önleyecektir.

Venüs, kendi özel kabiliyetlerinizin farkına varmanızdan dolayı sizi daha çekici kılarak 12 Mart'ta yumuşak huylu Balık burcuna giriyor. 13 Mart'ta, güçlendirici Venüs-Plüton açısı derin isteklerinize açıklık getirerek bu hassas ve idealist geçişi yumuşatıyor. 14 Mart'ta gerçekleşen Pratik Mars- Satürn açısı diğer insanlarla verimli bir şekilde çalışmanıza yardımcı oluyor ve Merkür'ün düşsel Balık burcuna girmesiyle oluşan fikirleri kuvvetlendiriyor. İlişkiler

-alıntı-


Saat: 17:43

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.