Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Balık (https://www.forumaski.com/balik/)
-   -   Balık Burcu Günlük Yorum | 31 Ekim (https://www.forumaski.com/balik/63733-balik-burcu-gunluk-yorum-31-ekim.html)

Naevia 31.10.2013 00:58

Balık Burcu Günlük Yorum | 31 Ekim
 
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Balık Burcu Günlük Fal Yorumu | 31 Ekim

Bazen onu konuşmalarınızla bunaltıyorsunuz. Oysa onun daha gevşek bir ilişkiye ihtiyacı var. Bugün bu isteğini size iletebilir. Bu isteğini ilişkinizi köklü bir biçimde sorguluyor diye yorumlamayın. Sadece sizin bazı huylarınız onu rahatsız ediyor.

Uyumlu bir gününüzdesiniz. Neyse ki iş arkadaşlarınız da öyleler. İşyerinizde yapısal bir değişiklik olabilir. Bugünlerde herkesin gözü, kulağı bu değişiklikte. Bu değişiklik gerçekleşirse, sizin için daha olumlu olabilir.

İşinizle ilgili olumlu gelişmeler maddi durumunuza da yansıyacak. Bugün elinize beklemediğiniz bir para geçebilir. Bu parayı hesaplı kullanmalı ve gereksiz harcamalardan kaçınmalısınız.

Sevgilinizin söylediklerini doğru anlamaya çalışın, küçük bir eleştiriden büyük bir tartışma doğabilir yoksa.

İlle de güven istiyorsunuz. Karşınızdakilerin güvenini sık sık tazelemelerini bekliyorsunuz ama bu her zaman mümkün değil. Bir yakınınızdan güveninizi sarsacak bir davranış görebilirsiniz. Ama bunu yeterince objektif değerlendiremeyebilirsiniz. Küçük sağlık sorunlarınızı önemsemiyormuş gibi yapıp aslında gereğinden fazla abartıyorsunuz.

Sevgili Balıklar, saat 07:23 Ay-Satürn olumlu görünümü, Çarşamba gününün ilk önemli görünümüdür. Dış dünyada gücünüzü kanıtlama anlamında yardımcıdır. Bildiklerinizi insanlarla paylaşmaktan yana olursunuz. Dürüst yaklaşımlarda bulunan kişilerle konuşmak sizi rahatlatır.


Saat: 21:55

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.