Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Başak (https://www.forumaski.com/basak/)
-   -   Başak Burcunda Bugün - 19 Şubat 2015 Perşembe (https://www.forumaski.com/basak/147374-basak-burcunda-bugun-19-subat-2015-persembe.html)

DeRDeST 19.02.2015 09:21

Başak Burcunda Bugün - 19 Şubat 2015 Perşembe
 
Başak Burcunda Bugün - 19 Şubat 2015 Perşembe

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Sevgili Başaklar saat 01:47 itibariyle Kova burcunda gerçekleşecek Yeniay, kendimizi ifade etme anlamında güç kazandıracak Ancak çalışma koşullarımıza gerçekçi bir şekilde bakmamızda yarar var. Eğer işimizden memnun değilsek, yeteneklerimizi başka bir alanda ve ortamda nasıl değerlendirebiliriz bunların üzerine düşelim. Bu Yeniay, hayallerinizin gerçeğe dönüşmesini arzuladığınızı gösteriyor. Sizi derinden etkilemekte olan bir ilişkiniz varsa, biraz da üzüyorsa, problemler bir türlü çözülemiyorsa, bir taraf sürekli fedakarlıkta bulunuyorsa tabii ki gerçekçi olmalıyız. Eğer ilişkimiz yoksa bu süreçte karşımıza çıkan kişiyi izleyeceğiz, nasıl biri, ilişkiye bakış açısı nedir diye gözlemleyeceğiz. Diyelim ki, mutlu bir ilişkimiz var. O zaman keyfimize diyecek yok doğrusu.

Bu Yeniay, bağlı bulunduğunuz ekiple birlikte yeni bir projeye atılmanın göstergesi veya daha önce başlanmış bir işle ilgili yapılacak yeniliğin işaretçisidir. Grup çalışmaları, serbest girişim, işinizde yenilikçi düşünmek tabii ki olumludur. Aynı gün Güneş-Balık burcunda ilerleyecek. Sanatsal çalışmalar, ruhsal gelişim, artistik yetenekler, yardımlaşma anlamındaki faaliyetler için gayet uygundur. Ancak ortaklaşa yapılacak işlerde veya çalışma hayatınızı ilgilendiren konularda dikkatlice hareket edilmeli, objektif şekilde durumlara bakılmalıdır. Gözümüzden kaçan bir ayrıntı bizi rahatsız edebilir.

Yeniay hepimize huzur, yenilik, değişim yönünde güzellikler getirsin. Yaşanılan her ne sıkıntımız varsa hepsi geride kalsın. Can-ı gönülden sevgilerim sizlerle olsun.

Kaynak: Mynet


Saat: 11:35

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.