Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Başak (https://www.forumaski.com/basak/)
-   -   4 Mart 2015 Çarşamba Başak Burcu Günlük Burç Yorumu (https://www.forumaski.com/basak/148556-4-mart-2015-carsamba-basak-burcu-gunluk-burc-yorumu.html)

Jineps 04.03.2015 00:28

4 Mart 2015 Çarşamba Başak Burcu Günlük Burç Yorumu
 
4 Mart 2015 Çarşamba Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

:basak:

Bazı karışıklıklar olabilir veya sizin belirlediğinizden daha farklı gelişmeler ile karşılaşmış olabilirsiniz. Fakat iyimser ve anlayışlı davranmayı başaracaksınız. Özellikle büyüklerinizin desteğini ve takdirini alabilirsiniz ve böylece moralinizin yükseldiğini hissedeceksiniz. Yabancı ortamlarda kendinizi rahat hissedeceksiniz ve büyük organizasyonlar içinde yer almayı arzu edeceksiniz. Bu arada sağlık konuları ile ilgili gelişmeler ilginizi çekecek. Özellikle eski bilgiler ve geleneksel uygulamalara ilgi gösterebilir ve öğrenmek isteyebilirsiniz. Ayrıca kariyer yapmak ve sosyal statüsünü yükseltmek isteyenler için uygun fırsatlar çıkabilir.

Başak Burcu Genel Durum

Bugün, tim dikkatinizi ailenizle olan iletişiminizi güçlendirmek üzerine yoğunlaştırabilirsiniz. Aile bireylerine vakit ayırabilir veya bazı akrabalarınızı ziyaret edebilirsiniz.

Başak Burcu Kariyer Durumu

Mesleki konuların, günün ana temalarını teşkil etmesi mümkündür. İş çevresini ve iş hayatını yakından ilgilendiren olay ve kavramların, bazı beklenmedik sürprizleri getirdiğini de görebilirsiniz.


Saat: 02:17

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.