Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Başak (https://www.forumaski.com/basak/)
-   -   Başak Burcunda Bu Ay - Nisan 2015 (https://www.forumaski.com/basak/150547-basak-burcunda-bu-ay-nisan-2015-a.html)

DeRDeST 05.04.2015 13:40

Başak Burcunda Bu Ay - Nisan 2015
 
Başak Burcunda Bu Ay - Nisan 2015

:basak:

NİSAN AYINA GENEL BİR BAKIŞ

4 Nisan tarihinde Tam Ay Tutulması finansal kazanç evinizde oluşacak. Öncelikle getiri ve götürü hesabı yapacaksınız. Güvenilir bir işinizin olup olmadığını, bütçenizin dengesini inceleyeceksiniz. Tam Ay Tutulması önümüzdeki 6 aylık süre içinde mali konularda çok etkili olacak ve bütçenizdeki dalgalanmayı yerli yerine oturtacak.

11 Nisan tarihinde Venüs İkizler burcunda seyrine başlayacak. Bu seyir kariyer üzerinde etkili olacak. Paylaşımların iyi oturmadığı iş ortamlarında öğretici etki sahibi olacak.

15 Nisan tarihinde Merkür Boğa burcunda seyrine başlayacak. Bu etki sizler için olumlu olacak. Güvenlik arzusu içerisinde olurken, yeteneklerinizi getirisi olan işlerde kullanacaksınız.

18 Nisan tarihinde Yeniay Koç burcunda oluşacak. Parasal alışverişlerinize, varsa kredi borçlarınıza bakacaksınız. Çok fazla açılmamalı ve mevcut şartlarınızı göz önüne alarak hareket etmelisiniz. Yeniay tedirginlik yaratacak gibi gözükse arka planda çok dikkatli hareket etmenizi sağlayacak.

20 Nisan tarihinde Güneş Boğa burcunda seyrine başlayacak. Her şey aşamalı ve yerli yerine oturarak gerçekleşecek. Gelişmeler tatmin edici olacak.

AŞK VE İLİŞKİLER

1-5 Nisan arası: 2 Nisan tarihinde, ilişkinizle ilgili konularda iletişim karşılıklı olarak gerginlik yaratıcıdır. Her iki taraf da, kendi bildiğinin doğru olduğunu düşünür. Baskın olmaya çalışır. Ancak Satürn-Yay burcunda ilerliyor artık. Bu durum eleştirilmekten, kırılmaktan, fikirleriniz nedeniyle huzursuzluktan kaçınmak gerektiğini gösteriyor. Eğer aynı evde yaşıyorsanız, maddi yönde sorunlar varsa veya birbirinizle anlaşmakta zorluk çekiyorsanız bu Satürn geçişinde bir hayli güçlük çekebilirsiniz.

6-12 Nisan arası: 8 Nisan tarihindeki Merkür-Pluto görünümü, partnerinizin bencil tavırları, sert konuşmaları nedeniyle sıkılmanıza yol açabilir. Böyle durumda ilişkinizin size kazandırdıkları ile kaybettirdikleri üzerinde düşünebilirsiniz. Artılar, eksilerden fazla ise sabır gösterebilirsiniz.

13-19 Nisan arası: 14 Nisan tarihinde Merkür-Boğa burcunda ilerleyecek ve sizler eğitimden iş hayatına kadar olan geniş bir alanda kendi görüşlerinize uygun olan kişilerle konuşmayı, onlarla ilişki içinde olmayı tercih edebilirsiniz. Hatta bazen oldukça mesafeli davranabilirsiniz. Ancak bu geçişi yöneten Venüs-İkizler burcunda ilerlediğine göre, karşınıza farklı seçenekler çıkabilir. İletişime açık olmak, sosyalleşmek, dinlemek, tanımak, görmek ilgi çekici olabilir.

20-26 Nisan arası: 22 Nisan tarihindeki iki görünüm, aşkta hoş etkiler, kendinizi güçlü ve güvende hissetme yönünde gayet olumludur. Güven verici, kendinizden ve ilişkinizden emin olmanızı sağlayıcı hoş yansımalar altındasınız. Ciddi konuşmalar, ilerisi adına umutlandırıcı gözüküyor. Tutkulusunuz. Kafanızın içindeki soru işaretleri gideren gelişmeler yaşanabilir.

İŞ VE KARİYER

1-5 Nisan arası: 2 Nisan tarihindeki Venüs-Chiron olumlu görünümü, maddi konularda, eğitim-iş-bilgilenme anlamındaki gelişmeleri işaret ediyor. Ayrıca ilişkinizle alakalı meselelerde sizi zayıf düşüren, endişelendiren, bağımlı hale getiren ve belki de korktuğunuz eski yaralarınızı, sıkıntılarınızı hatırlatıyor. Bu hatırlatma, seçimlerinizi bilinçli şekilde yapmanız adına, aslında şifalandırıcı diyebiliriz.

6-12 Nisan arası: 6, 8, 10 Nisan tarihlerindeki üç önemli kavuşum kariyer hayatınızla ilgili konularda da önem taşıyor. Çünkü çalıştığınız sektör, bulunduğunuz ortam, işvereniniz veya kendi işinizi yapıyorsanız başkalarıyla olan her türlü paylaşımınızda isyankar tepkiler, gereksiz çıkışlar, tartışmalar beklenmedik durumlara yol açma riski taşıyor. Ancak bu risk, yepyeni bir karar vermenin, farklı bir yola adım atmanın da işaretçisi olabilir. Bütün bunların takibi, izlenmesi gerekir. Eğer bir adım atılacaksa veya şartlar bu adımı bize ister istemez attırıyorsa, bizim de aklımız başımızda olsun ki, aceleyle yanlış karar vermeyelim. 11 Nisan tarihinde, Venüs-İkizler burcunda seyrine başladığında, iki ayrı iş, iki ayrı alanda faaliyet göstermemiz veya nasıl bir yön çizeceğimiz hususunda düşünebiliriz. Ben bu tarih sonrası karar vereceklerin, 14 Nisanı beklemelerini tavsiye ederim.

13-19 Nisan arası: 15 Nisan tarihindeki Venüs-Satürn karşıt görünümü, şu aralar inandığımız bir yolun, idealin, amacın peşinde olduğumuzu, maddi anlamda güçlenmek arzumuzu işaret ediyor. Belki bir başka iş, bir başka şehir veya ülkeye gitmek istiyoruz. Belki de farklı bir iş kolunda kendimizi ifade etmekten yanayız. İşte bu nedenle mevcut işimiz veya sıradan bir hayat yaşamak istemediğimiz için seçici davranıyor, mesafeli duruyor, karar vermekte zorlanıyor olabiliriz. Merkür-Boğa burcunda ilerlediği için, zihnimiz tümüyle sağlam, köklü ve maddi yönden güvenilir olanı istiyor. Bunun dışındaki bir hayatı, işi, yaşam şeklini kabullenmekten yana değiliz.

20-26 Nisan arası: 20 Nisan tarihindeki Güneş-Boğa geçişi ve Merkürün burcunuzla olan olumlu görünümleri iş hayatınızı rahatlatıcı bir etkidir. Ancak Venüs-İkizler burcunda ilerlediği için, sizin dağılmamanız mutlaka şart. Bir yandan koşuşturacaksınız diğer taraftan dikkatlice işlerinizi yapmalısınız. Notlarınızı iyi alınız. İşverenler sizden daha iyi bir performans bekleyebilirler. Aynı anda iki iş üzerinde çalışmanız gerekebilir. İşler yoğun olabilir. Sakin, mantıklı şekilde çalışmak lazım. Planlı olmak gerekiyor.

PARA

1-5 Nisan arası: 4 Nisan tarihinde Terazi burcunda oluşacak Tam Ay Tutulması, maddi kazanç ve ortaklıklar, kredi, borçlar, miras, hisseli paralarla ilgili konular üzerinde bir hayli etkili oluyor. Ancak asıl merkezde olan mesele, kazancınız. Bir yanıyla dengeli bir bütçe, mali anlamda güçlendirici ilişkiler, yeteneklerinizin paraya dönüşmesi yönünde arzularınız var. Ancak diğer yandan geldiği gibi giden, bir türlü istikrarlı yürümeyen, yanlış kişilerle bağlantı ve ilişkiler nedeniyle yaşanmış kayıplar, borçlar da söz konusu. Tabii ki bütün bunlar yaşamın güzelliklerini hissetmekte zorlanmaya, beklenmedik durumlar yüzünden kısıtlanmaya sebep olunca dengeniz de bozuluyor. Bu tutulma da, bu dengesizliğin artık sizi bir hayli yorduğunun göstergesidir. Ay Tutulmasının yöneticileri Venüs ve Mars Boğa burcunda ilerlediği için, ne kadar zorlayıcı olsa da, ben geçtiğimiz yıldan bu yana edindiğiniz tecrübelerle artık yaş tahtaya ayak basmayacağınızı söylemeliyim. Kendinize güvenin. Çünkü şu aralar sağlam getirisi olan yenilikler, gelişmeler umutlandırıcı gözüküyor.

5 Nisan tarihinde, mevcut ödemelerimiz, kredi, miras veya başkalarıyla olan paylaşımlarımız yönünde aceleyle kararlar vermememiz gerektiğini vurguluyor. Maddi konuların mutlaka çok iyi analiz edilmesi, bütçemizin dengeli olması şart gözüküyor. Eğer iş veya özel ilişkimizle ilgili sorunlarımız varsa, bunların çözümü için hukuk ve yasalara uygun hareket edilmesi doğru olacaktır.

6-12 Nisan arası: 5 Nisan tarihindeki Merkür-Jüpiter görümü olumlu gibi dursa da, ben finansal anlamda dikkatlice hesapların yapılmasından yanayım. Hızlıca karar verilebilir, daha fazla kazanmak için riskli işlere kalkışabiliriz. Ne olursa olsun, hesabımızı bilelim. Enine boyuna düşünelim. Fazla rahat davranmayalım. 8 Nisan tarihinde, ihtiyaçlarınız veya düşündüğünüz işler için paraya ihtiyaç duyabilirsiniz. Sizin isteğiniz maddi yönden rahat etmektir. Böyle devam ettiği sürece birilerine uymak zorunda olduğunuzu biliyorsunuz. Bu sizin için rahatsız edici olduğundan, bu tarihte biraz sakin olmakta yarar var. Ben genel olarak maddi konularda bu hafta ortaklaşa mal, para bölüşümü, başkalarıyla alakalı tüm finansal konular, borçlar ve maddi yöndeki durumun dikkatlice gözden geçirilmesini tavsiye ediyorum. Çok hızlı gelişmeler veya durumlar mali anlamda dalgalanmalara da yol açabilir. Çok akıllı olmak gerekiyor.

13-19 Nisan arası: 18 Nisan tarihinde Koç burcunda oluşacak Yeniay, nicedir bizi rahatsız etmekte olan ilişki sorunlarını, mali konuları, sıkıntılarımızı, finansal problemlerimizi ele almamızda etkileyicidir. Kimlerle ne gibi bağlantılarımız varsa, bunları aceleye getirmeden gözlemlemeliyiz. Çünkü bu Yeniay, Mars-Jüpiter görünümüyle örtüştüğü için, hesabımızı bilmek, temasta bulunacağımız kişilere dikkat etmek, aceleyle kararlar vermemek gerektiğini gösteriyor.

20-26 Nisan arası: Bu hafta finansal konularda güçlü enerjilerimiz rahatlatıcı gibi görünse de, dereyi görmeden paçayı sıvamamak lazım sözüne uygundur. Yapılacak işlerin sonunda alınacak paraların tahsilatı ve bizim ihtiyaçlarımız için yapacağımız harcamaların akıllıca planlanmasında yarar var.

Nisan ayı astroloji takviminiz

Pozitif Enerjili Günler: 1-2-6-7-11-19-20-23-24-28-29
Zayıf Enerjili Günler: 8-9-15-16-21-22
Aşkta En Şanslı Günler: 11
Parasal Açıdan Şanslı Günler: 3-4

Yeni Ay: 1-2-3-28-29-30
(Ay-Başak burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay: 14-15-16
(Ay-Balık burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

Nisan ayında sizlere bol şans, huzur, başarı ve güzellikler diliyorum. Kalben sevgilerimle,

KAYNAK: İremSu - Mynet


Saat: 19:23

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.