Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Başak (https://www.forumaski.com/basak/)
-   -   Başak Burcunda Bugün - 6 Mayıs 2015 Çarşamba (https://www.forumaski.com/basak/152448-basak-burcunda-bugun-6-mayis-2015-carsamba.html)

DeRDeST 06.05.2015 09:07

Başak Burcunda Bugün - 6 Mayıs 2015 Çarşamba
 
Başak Burcunda Bugün - 6 Mayıs 2015 Çarşamba

:basak:

Sevgili Başaklar saat 01:32 Ay-Merkür karşıtlık etkisi altında Çarşamba gününe adım atıyoruz. Bu enerji, maddi konularda dikkatli ve ölçülü davranmaya çalışalım. Borç-alacak konularında düşünmeden kararlar vermeyelim. Riskten uzak durmakta yarar var.

Saat 07:47 Ay-Neptün mücadeleci görünümü, ilişkimiz, ailevi ve özel meselelerin biraz endişeli, önyargılı şekilde ele alınmasına neden olabilir.

Saat 10:11 Güneş-Pluto arasındaki olumlu görünüm, gelip geçici zevklerden ziyade, kalıcı ve uzun vadeli bir beraberliğe verdiğiniz önemin göstergesidir. Böyle bir enerji altında kişi ilişkisini gayet bilinçli bir şekilde gözden geçirir. İki farklı duygu arasında gidip gelmek mümkündür. Bir yandan ilişkinize sahip çıkarsınız diğer yandan bu ilişkide aksayan noktaları gerçekçi bir şekilde ele alırsınız. Bağlılık- sorumluluk arasında gidip gelen duygularınız kimi zaman sizi yorabilir. İlişkinin en başından bu yana izlediği rota eğer doğru bir yönde ise, hiç korkmayın. Ancak sorunlar varsa, her iki tarafın da oturup düşünmesinde yarar görüyorum.

Saat 15:45 Ay-Jüpiter görünümü, hedeflerinizi tekrar gözden geçirmek ve iyice incelemek, kararlarımızı aceleye getirmemek anlamında etkilidir.

Saat 23:45 Ay-Uranüs olumlu görünümü, şu sıralarda yaşadığımız ailevi ve finansal anlamdaki sıkışmalara çözüm bulabilmek ve artık rahatlamak istediğimizi gösteriyor.

KAYNAK: iremSU - Mynet Astroloji Danışmanı


Saat: 01:48

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.