Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Başak (https://www.forumaski.com/basak/)
-   -   Başak Burcunda Bugün - 12 Mayıs 2015 Salı (https://www.forumaski.com/basak/152993-basak-burcunda-bugun-12-mayis-2015-sali.html)

DeRDeST 12.05.2015 10:22

Başak Burcunda Bugün - 12 Mayıs 2015 Salı
 
Başak Burcunda Bugün - 12 Mayıs 2015 Salı

:basak:

Sevgili Başaklar 12 Mayıs saat 05:40-24 Haziran saat 16:33 tarihleri arasında İkizler burcunda seyrini sürdürecek Mars, plan ve projeleriniz üzerinde çalışmak, nereye varmak istediğinizi ve hedefinizi belirlemek adına hazırlık dönemi. İş hayatında çok zeki, mantıklı, esnek ve hızlı olmak kadar, artı ve eksileriyle kararlarımızı tartmak da önem taşıyor. Araştırmak, bulmak, incelemek, geçmiş tecrübelerimizi göz önüne almak, aceleyle kararlar vermemek lazım. Bu süreçte, işverenler genelde kendilerini her şeyde haklı görmeye çalışabilirler. Yoğunluk artabilir. Bu yüzden de işlerimizi yetiştirmek zor olabilir. 15 Mayıs tarihinde iş-ev arası koşturmaca yorucu gelebilir. İş problemlerimiz varsa, zorlanabiliriz. Bize uymayan şartlarla mücadele etmek gerekecek. Bir de önemli husus, Merkür gölgeli günleri bugün başlıyor.

Benim tavsiyem, öncelik sırasına göre işlerinizi tanzim etmektir. Bunu başarmanın yolu ise, deneyim ve soru sormakla mümkün olabilir. Merak duygusu size gideceğiniz yön üzerindeki ipuçlarını toplamanızda yardımcıdır. Konusunda deneyimli insanları dinlemekte yarar var. Bu dönemin dikkat edilmesi gereken bir başka noktası, amacınızı iyi belirlemekten geçer. Bunu başaranlarınız olduğu gibi, başarmakta, seçmekte zorlananlarınız da olabilir. Böyle durumda olanlar yeteneklerini göz önüne alarak karar verirlerse, gerçekleştirmede zorluk çekmezler. Eğer iş hayatınız, mali konular ve çevresel değişimlerle ilgili karar vermekte zorlanıyorsanız, durup tekrar bir incelemede bulununuz. Acele etmeyelim. Sakince kararlarımızı mercek altına alalım. Mars-İkizler burcu geçişinin etkili görünüm tarihleri: 15, 22, 26, 27 Mayıs ve 6, 9, 14 Haziran.


KAYNAK: iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı


Saat: 22:23

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.