Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Başak (https://www.forumaski.com/basak/)
-   -   Başak Burcunda Bugün - 14 Mayıs 2015 Perşembe (https://www.forumaski.com/basak/153184-basak-burcunda-bugun-14-mayis-2015-persembe.html)

DeRDeST 14.05.2015 08:28

Başak Burcunda Bugün - 14 Mayıs 2015 Perşembe
 
Başak Burcunda Bugün - 14 Mayıs 2015 Perşembe

:basak:

Sevgili Başaklar Perşembe gününe, saat 08:14 Ay-Koç burcu geçişiyle uyanacağız. Kaygılarımızı gidermek ve kafamızın içindeki sorulara cevap bulmak isteriz. Hırslanırız ve bencilleşiriz. Halimize derman olanı, derdimize çare bulanı yanımızda görmek isteriz. Eğer birileri her şey yolundaymış gibi hareket ediyorsa, tepki gösterebiliriz.

Saat 10:50 Ay-Mars görünümü, duygularımızı ateşlendiren ve her zamankinden daha farklı istek ve amaçla hareket etmemizi sağlayan bir enerjidir. Hem gerginlik hem de arzularımıza göre hareket etmek ihtiyacı duyarız. Bazen biz veya başkaları sözel anlamda tartışmalara açık oluruz. Bu fikirsel farklılıklarımız nedeniyledir. Onun içindir ki bu saatlerde işlerimizi yaparken veya birileriyle bağlantı halindeyken konuşmalara dikkat edelim. Finansal ve mesleki konularda girişimde bulunurken, artı ve eksileriyle gözden geçirelim. Enerjimiz olumlu ancak bu noktalara dikkat edersek gayet doğru bir şekilde işlerimizi hallederiz.

Saat 12:01 Ay-Satürn görünümü, başkalarıyla bütünleşmekte, onları anlamakta zorlandığımızın göstergesidir. İç dünyamızda bizi rahatsız eden, özgürlüğümüzün önüne engeller koyan ailevi konulardan sorumluluklarımıza kadar her şeyi gözden geçiririz.

Saat 20:33 Ay-Venüs görünümü, bizim için değerli olan, kendimizi güvende hissetmemizi sağlayan bir ilişkiye duyduğumuz ihtiyacın göstergesidir. Eğer beraberliğimizde bu yoksa, doğal olarak kendimizi huzursuz hissederiz. Hayatımızda kimse yoksa, buna uygun bir kişiye ihtiyaç duyarız. Eski dostlar, eski anılar, paylaşımlar önemli hale gelir. Bir yanımız gergindir ancak aradığımızı bulduğumuz anda bu halimiz bitecek gibidir.

KAYNAK: iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı


Saat: 19:38

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.