Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Başak (https://www.forumaski.com/basak/)
-   -   Başak Burcu ve İnsan Ömrü (https://www.forumaski.com/basak/153830-basak-burcu-ve-insan-omru.html)

DeRDeST 19.05.2015 01:40

Başak Burcu ve İnsan Ömrü
 
Başak Burcu ve İnsan Ömrü

:basak:

BAŞAK burcu insanları OLGUNLAŞMA ÇAĞI (yaklaşık 31-39 yaş) temsilcisidir. Artık ömründe yolun yarısını geçtiğini düşünmeye başlar. İdealler için çalışmak güzeldir ama kendisi, eşi ve çocukları için geleceğini de düşünmek zorundadır. İyi bir işinin, mali yönden geleceğini teminat altına alacak bir uğraşının bulunması; bunları gerçekleştirmek için sağlığına da dikkat etmesi gerekmektedir. Artık ürün toplama zamanıdır ve yarınların ne getireceği belli değildir.

Önceki yıllarında çokça aldatıldığından içine kapanmış, gerçek diye sunulanların çoğunun gerçek olmadığını anladığından dolayı artık her konuda kılı kırk yarmaya, görünenin arkasındakini araştırmaya, her konuyu en ince ayrıntısına kadar incelemeye başlamıştır.

Bu sırada iş ve özel hayatında mükemmele ulaşma adına titiz hale gelir. Bu nedenle hem kendisini, hem de başkalarını acımasızca eleştirir. O zamana kadar edindiği deneyimlerle kendini koruma altına almaya, şimşekleri üzerine çekmemek için geri planda kalmaya çalışmaktadır, zira henüz meydanlara çıkacak, kendisini çatışmalardan koruyacak kadar deneyim kazanamamıştır ve önceki deneyimler nedeniyle de cesareti kırılmıştır. (VEZİR)

Hasan Kocabaş


Saat: 01:08

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.