Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Başak (https://www.forumaski.com/basak/)
-   -   Başak Burcunda Bugün - 3 Haziran 2015 Çarşamba (https://www.forumaski.com/basak/155925-basak-burcunda-bugun-3-haziran-2015-carsamba.html)

DeRDeST 03.06.2015 06:12

Başak Burcunda Bugün - 3 Haziran 2015 Çarşamba
 
Başak Burcunda Bugün - 3 Haziran 2015 Çarşamba

:basak:

Sevgili Başaklar saat 01:31 Ay-Mars karşıtlık etkisinde Çarşamba gününe adım atıyoruz. Bu enerji, canınızı sıkan konular başta olmak üzere bir an önce sonuç almak istediğiniz meseleler üzerindeki kararlılığınızın göstergesidir.İki yönlü tepkide bulunabilir. Bıçak kemiğe dayanmışsa yani artık sorunlarınıza katlanmak mümkün değilse böyle bir durumda isyan edebilir, ipleri kopartabilirsiniz. Amacınız artık bunaldığınızı çekecek halinizin kalmadığını belirtmek içindir.

Saat 04:31 Ay-Jüpiter görünümü, hedeflerinizi tekrar gözden geçirmek ve iyice incelemek, kararlarımızı aceleye getirmemek anlamında etkilidir.

Saat 08:59-4 Haziran saat 03:50 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Ev veya ofiste yapılması gereken işlerinizde dikkatli olunuz. Evinizi kiraya verecekseniz, ev satın almayı düşünüyorsanız iyice araştırınız. Kamuyla alakalı işler, bürokratik konular, yolculuk kararlarımızı gözden geçirelim. Piyasayı iyice kontrol etmeden önemli işlere kalkışmayınız. Boşluk süresince sizinle aynı düşünmeyen, karşıt görüşte insanlarla tartışmaya kalkışmayınız. Mal alımı-satışı gibi işlerde çok dikkatli olunuz veya boşluk etkisi bittikten sonra hallediniz. Sizi rahatsız eden bir durumu halletmek için kendinizi üzmeyiniz, yormayınız. Size enerji kaybettiren işlere değil, bilakis yükseltici olan ritüellere (ibadet, meditasyon gibi) ağırlık veriniz.

Saat 20:35 Merkür-Kuzey düğüm görünümü, iş hayatımız ve ailevi konularda iletişimi güçlü tutmanın ve paylaşımcı düşünmenin gelişim anlamında faydalı olacağını işaret ediyor. Farklı düşünebilirler, sizi zorlayabilirler. Ancak bu enerji altında, iki yönlü düşünerek durumları ele almakta yarar görüyorum.

KAYNAK: iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı


Saat: 17:37

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.