Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Başak (https://www.forumaski.com/basak/)
-   -   Şenay Yangel 22-28 Haziran 2015 Haftalık Başak Burcu Yorumu (https://www.forumaski.com/basak/157777-senay-yangel-22-28-haziran-2015-haftalik-basak-burcu-yorumu.html)

DeRDeST 23.06.2015 19:09

Şenay Yangel 22-28 Haziran 2015 Haftalık Başak Burcu Yorumu
 
Şenay Yangel 22-28 Haziran 2015 Haftalık Başak Burcu Yorumu

:basak:

Gökyüzünün bu hafta sizlere mesajı: Allah senin kapından aşk sarayına bir insan alacaksa o insana sen nasıl ben seni sevmiyorum dersin? -Şemsi Tebrizi

Gökyüzü yüksek tempolu ve enerjisi güçlü bir haftayı müjdeliyor sizlere. İçinde yer almaktan keyif alacağınız projelerde yer alabilir, işinizle ilgili önemli bir haber terfi ya da görev değişikliği ile sevdiğiniz bir alana geçiş yapabilirsiniz. Hafta boyunca iletişiminizdeki başarınız takdir edilecek ve fikirleriniz kolaylıkla kabul görecektir. Hayatınızda değişim enerjisi güçlü bir şekilde kendini göstermeye başlıyor, şimdi size düşen kendinize yeteneklerinize ve inançlarınıza güvenerek hareket etmek olmalı. Finansal konularda Çarşamba gününden itibaren yaşanacak gelişmelerle yatırımlar yapabilir, ev araba gibi hayalini kurduğunuz gayrimenkulün sahibi olabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinize karşı tutumunuzu iyi belirlemeli gururunuzun aşkın önüne geçmesine izin vermemelisiniz. Son pişmanlık fayda etmez, hayat akıp gidiyor üzülmek mi mutlu olarak birlikte akışta kalmak mı önemli olan bunun kararını vermeli, seviyorsanız sevginin peşinden gitmekten çekinmemelisiniz.

Kaynak: astrolojiburcyorumlari.com


Saat: 19:17

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.