Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Başak (https://www.forumaski.com/basak/)
-   -   Hande Kazanova 29 Haziran - 5 Temmuz 2015 Haftalık Başak Burcu Yorumu (https://www.forumaski.com/basak/158676-hande-kazanova-29-haziran-5-temmuz-2015-haftalik-basak-burcu-yorumu.html)

DeRDeST 01.07.2015 04:10

Hande Kazanova 29 Haziran - 5 Temmuz 2015 Haftalık Başak Burcu Yorumu
 
Hande Kazanova 29 Haziran - 5 Temmuz 2015 Haftalık Başak Burcu Yorumu

:basak:

Bu haftabaşı, gizemli konu ve olaylar daha fazla ilginizi çekebilir. Başkalarına değişik şekillerde yardım edeceğiniz, sıradışı ve farklı bir gün sizleri bekiyor. Hiçbirşey yapmasanız bile iş alanınızda güzel haberleriniz var.

Temmuz ayı iş ve sosyal çevre fırsatlarıyla dolu olacak sevgili Başaklar. Maneviyatınızı güçlendirecek olaylar içinde olacaksınız. Çarşamba, Perşembe, Cumartesi günleri kariyerinizde 5 yıldızlı günler. Yine bu Çarşamba beklenmedik yerlerden göreceğiniz güzel desteklerle bana hiçbir şey olmaz hissiyatı size hakim olabilir.Perşembe günü oluşan dolunay aşk hayatınızı hareketlendirebilir. Çocuk oluşumları sizi gerginleştirse bile, bu dolunayda yaratıcılık gerektiren işlerinizde şans sizden yana. Aşk hayatınıza ve özel yaşamınıza dikkatinizi daha fazla vermeniz gerekebilir. Yine bu Perşembe günü harcamalarınız konusunda aşırıya kaçabilirsiniz veya beklenemedik alışverişler gündeme gelebilir. Yine eşinizin parasal durumunda değişik ve sıradışı gelişmeler oluşabilir.Haftasonu ise kariyerinizde ve toplumsal işlerinizde hareketleriniz, konuşmalarınız ve ilişkilerinizle herkesin sizin hakkınızda güzel konuşmasını sağlayabilirsiniz. Güzel iş oluşumları karşınıza gelecek.

Astrolog Hande Kazanova


Saat: 13:05

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.