Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Başak (https://www.forumaski.com/basak/)
-   -   15 Ağustos Cumartesi Başak Burcu Günlük Burç Yorumları (https://www.forumaski.com/basak/163306-15-agustos-cumartesi-basak-burcu-gunluk-burc-yorumlari.html)

Jineps 15.08.2015 11:21

15 Ağustos Cumartesi Başak Burcu Günlük Burç Yorumları
 
15 Ağustos Cumartesi Başak Burcu Günlük Burç Yorumları

:basak:

Sevgili Başaklar Cumartesi günümüz, saat 07:36-10:45 arasındaki Ay-Boşluk etkisi altında adım atacağımız için, enerjimiz yüksek olmayabilir.
Saat 10:45 itibariyle Ay, burcunuz üzerinde ilerleyecek. Titiz bir şekilde durumları ele alacaksınız. Size ihtiyaç duyulması, fikrinizin alınmasından hoşlanacaksınız. Mantık ön planda olacak. Belki bazı meselelere kafanızı takacaksınız. Ancak işlerinizi de bilinçli bir şekilde yoluna koymayı başaracaksınız.

Saat 22:22 Güneş-Venüs kavuşumu, aşka duyulan istekliliğin, bir beraberliğe başlamak arzusunun, birileri tarafından el üstünde tutulmak ihtiyacının göstergesidir. Bunlar öylesine önemlidir ki, kişi eğer yalnızsa, henüz yeni ayrılmışsa, bazı sorunları varsa, kafasına takılan meseleler yüzünden huzursuzsa, bu kavuşum etkisinde her şeyi daha fazla ben merkezci şekilde ele alabilir. Onaylanmak, kabul edilmek, beğenilmek ister. Söyleyemez, anlamalarını bekler. Bu talep belki başkaları tarafından kabul görmeyebilir. Bu dünyanın sonu değildir. Venüs geri hareket dönemindeyiz. Son bir ay öncesi yaşanan gelişmelere, durumlara bir daha bakacağız. Kendimizi dışa kapatmayacağız. Duygularımızı dile getirmekten çekinmeyeceğiz. Ancak yeni bir durumla karşılaşırsak, birisiyle tanışırsak, maziyi hatırlatacak bir gelişme yaşarsak, bilinçli şekilde gözden geçireceğiz.

Saat 22:55 Merkür-Pluto görünümünü faydalı buluyorum. Burcunuz üzerinde ilerleyen Merkür, düşüncelerinizi uygulama, dile getirme, hakkınız olana sahip çıkma anlamında destekleyicidir. Tutkularınızı yoğun hale getiren Pluto ise aşk evinizde ilerliyor. Bu iki enerji, aşkın derinliklerinde yol almanızı, sezgileriniz ve aklınız sayesinde her türlü problemi çözebilmenizi, güçlenmenizi sağlayıcıdır.

mynet


Saat: 13:11

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.