Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Başak (https://www.forumaski.com/basak/)
-   -   Başak Burcu 17-23 Ağustos 2015 Haftalık Burç Yorumu (https://www.forumaski.com/basak/163605-basak-burcu-17-23-agustos-2015-haftalik-burc-yorumu.html)

DeRDeST 17.08.2015 19:31

Başak Burcu 17-23 Ağustos 2015 Haftalık Burç Yorumu
 
Başak Burcu 17-23 Ağustos 2015 Haftalık Burç Yorumu

:basak:

Haftaya şartlar sizin lehinizde olarak başlıyorsunuz sevgili Başaklar. Kendi istekleriniz, beklentileriniz, konuşmalarınız ve görüşmeleriniz bu haftabaşı etkili olabilir. genel olarak bu hafta daha fazla kendinizi hayatın merkezine oturtabilir, çevrenizdekileri çok da önemsemeyebilirsiniz. Kişisel zevkler, girişimler, para meseleleri ve yakın çevrenizdeki konu ve olaylar hayatınızın merkezine yerleşebilir.

Çarşamba günü, gizemli konu ve olaylar daha fazla ilginizi çekebilir. Başkalarına değişik şekillerde yardım edeceğiniz, sıradışı ve farklı bir gün sizleri bekiyor. Bozulan ilişkilere farklı gözlerle bakmak ve anlamdırmak bugünün etkilerinden sadece birtanesi. Hiçbirşey yapmasanız bile iş alanınızda, ilişki odaklı işlerinizde güzel haberleriniz var.

Cumartesi günü yakın çevrenizdeki insanların sorumlulukları ve istekleri sizi bezdirebilir, iletişimsel olarak biraz zorlanabilir ve kendinizi ifade etmekten vazgeçebilirsiniz. Bu da var olan işlerinizde ve ilişkilerinizde elde olmayan bir takım sorunları ortaya çıkartabilir. Beklenmedik ve biraz da kadersel etkilere karşı hazırlıklı olmalısınız.

Pazar günü itibarıyla 1 ay boyunca kimliğinizi, kendi şahsi hayatınıza ve kararlarınıza yönelteceksiniz. Kendinizden başka kimse umrunuzda olmayabilir. Bencilliğiniz bu ay biraz fazla olacak ve kendinizi ilgilendiren alanlara kanalize olacaksınız. Girişkenliğiniz ve kendinize olan güveniniz tam olacağından, insanların gözü üzerinizde olacak. Güvenileceksiniz ama bir yandan da mütevazı olacaksınız.


Saat: 13:43

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.