Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Başak (https://www.forumaski.com/basak/)
-   -   2016 Başak Burcu İş Hayatı (https://www.forumaski.com/basak/173473-2016-basak-burcu-hayati.html)

Jineps 27.12.2015 03:13

2016 Başak Burcu İş Hayatı
 
2016 Başak Burcu İş Hayatı

:basak:

Sevgili Başak burcu, 2016 yılında maddi anlamda bolluk yaşanacak gibi duruyor. Geride bıraktığımız yılın belirli dönemlerinde finansal açıdan zorlandınız. Bu yılda böyle olacak ancak sıkıntıların daha az olacağı bir gerçek. Maddi durumunuzu yükselteceğiniz fırsatlarla karşılaşacaksınız. Çalışmalarınıza hız verecek ve başarılı olmak için hırslı bir şekilde çalışmalar yürüteceksiniz. Başarıya adım adım ilerlediğiniz görecek ve engelleri gözünüzde fazla büyütmeden ilerleyeceksiniz.

İş hayatınızı ilgilendiren bağlantılarınız olacak. Projelerinizi destekleyecek insanlarla bu dönem içerisinde karşılaşabilirsiniz. Aceleci olmayın, sabretmeyi bildiğiniz takdirde zamanla istediğiniz hayata sahip olmaya başlayacaksınız. Kazandığınız para çok olmasa bile yetinmeye çalışın, merak etmeyin bu durum çok uzun süre devam etmeyecektir. Yıl içerisinde hiç beklemediğiniz yerlerden de maddi kazançlar elde edebilirsiniz.

Yapmış olduğunuz işler 2016 yılında ilgi görmeye başlayacak. Üstünüz olan kişilerin gözüne girmeyi başaracaksınız. Bazılarınızın mevkiisinde yükselme meydana gelebilir. Bazılarınız da hiç istemediği kararlar almak zorunda kalacak. İş hayatınızda gireceğiniz bir tartışma, çalıştığınız yerden ayrılma isteğinize neden olabilir. Sizi ilgilendirmeyen konuların içine girmemeye çalışın. Olayları uzaktan gözlemlemeniz sizin yararınıza olacaktır.

Başak burcu, 2016 yılının belirli bölümlerinde kariyerinizle ilgili kısıtlamalar meydana gelebilir. Uzun süredir beklediğiniz terfii alamayacağınızı düşüp, eskisi kadar verimli olamayabilirsiniz. Gecikmeler olacak ancak istediğiniz şartların mutlaka yıl içerisinde geleceğini bilmelisiniz. Detaylara önem verin. Hangi sorunun nereden kaynaklandığını analiz edin ve çözüm yolları arayın. 2016 yılı iş açısından yoğun geçecek Başak burcu. Kendinizi bu duruma hazırlamanızda fayda var.

burcweb


Saat: 16:09

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.