Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Başak (https://www.forumaski.com/basak/)
-   -   Başak Burcu (https://www.forumaski.com/basak/25638-basak-burcu.html)

Ela 25.01.2013 10:29

Başak Burcu
 
İşimizle alakalı konular üzerinde veya şu andaki mevcut sorumunuz her neyle alakalı ise, onu çözebilmek için mantıklı düşünmemiz gerekiyor. Öncelikle hedefimiz olmalı ve bu çok önemli. Ancak bu hedefe eskimiş yöntemlerle ulaşmamız zor olabilir. Onun için, yenilikçi bir bakış açısıyla işimizi, kendimizi, hayatımızı ele almalıyız. Çıkarlarımızın farkında olmamız lazım. Başkalarının bizim üzerimizdeki tesirleri veya onların bencillikleri, yolumuza taş koyuyorsa, artık buna son vermemiz gerekir.

Aslında bir yenilenme sürecindeyiz. Sabırla bir takım pürüzlerin üstesinden gelmeye gayret ediyoruz. Ancak son zamanlardaki gelişmeler bizim kafamızın içindeki plana uymadığı için sıkılıyoruz. Bu süreci atlatabilmenin yollarını bulmaya çalışıyoruz. Bu görünüm, biraz daha sabırlı olmamız gerektiğini gösteriyor. İş ve özel hayatımızla ilgili konularda Şubat ayının sonlarına doğru olumlu gelişmelerle karşılaşabiliriz.

Hedef anlamındaki işlerimizi, aşk hayatımızla ilgili konuları sakin biçimde gözden geçirelim. Ani kararlardan sakınalım.


Saat: 02:33

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.