Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Başak (https://www.forumaski.com/basak/)
-   -   27 Temmuz 2013 Cumartesi Başak Burcu Yorumu (https://www.forumaski.com/basak/43244-27-temmuz-2013-cumartesi-basak-burcu-yorumu.html)

KaraKiz 27.07.2013 02:31

27 Temmuz 2013 Cumartesi Başak Burcu Yorumu
 
27 Temmuz 2013 Cumartesi Başak Burcu Yorumu

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Toplum yaşantınızın oldukça canlı olacağı bugün, arkadaş çevrelerinde dikkat
çekebilirsiniz. Özellikle kadınlarla ilişkilerinizde dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz. Sözlerinize ve fikirlerinizi ifade etme tarzınıza dikkat etmeniz konusunda dikkat etmelisiniz. Enerjinizi rahatlatıcı çalışmalara yönlendirmek tartışmaları engelleyecektir. Kendinizi bir çok açıdan sorgulayabilir ve değişiklikler yapmak isteği taşıyabilirsiniz.

Aşk Yaşamı : Burcunuzdaki Ay, kendinizi aşka çok yakın hissedebileceğinizi belirtirken, duygusal yaşamınızda olumlu beklentiler içine girebilirsiniz. Sevdiğiniz kişiden ilgi görmeniz sizi mutlu edebilir.

İş Yaşamı : Bugün kısa yolculuklar gündeme gelebilir. Yazılı ve sözlü anlaşmalardan kazançlı çıkmanız mümkün. İş yerinizde yenilik yapma isteğiniz artarken, yeni fikirlerinizi uygulayabilirsiniz. Kendinizi ruhsal yönden gelişime açık hissedeceğiniz bir gün. Tek başınıza yapabileceğiniz çalışmalar ve planlar, bugün verimli olabilir.
Bedensel ve ruhsal sağlığınıza özen göstermelisiniz.

Para Durumu : Bugün maddi konular gündeminizde önemli yer tutabilir. Yengeç in konumu , enerjinizi bu konuya kanalize ederek yatırım yapma isteğinizi arttırıyor. Birçok yolculuk yapabilirsiniz. Yeni adımlar atıyorsunuz, ama bugün öğleden sonra saatlerinde isteklerinizi elde etmeniz pek kolay olmayabilir. Akşam parasal konular ön plana gelebilir.

Dikkat : Parasal konularda daha önlemci olmanızda fayda var. Kimi zaman gereksiz harcamalar son derece can sıkıcı olabilir; özellikle öğle saatlerinde.

Estetika 27.07.2013 03:13

Cevap: 27 Temmuz 2013 Cumartesi Başak Burcu Yorumu
 
Gelde inan (: tşkler :)


Saat: 14:27

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.