Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Başak (https://www.forumaski.com/basak/)
-   -   31 Temmuz 2013 Başak Burcu Yorumu (https://www.forumaski.com/basak/44214-31-temmuz-2013-basak-burcu-yorumu.html)

KaraKiz 31.07.2013 00:10

31 Temmuz 2013 Başak Burcu Yorumu
 
31 Temmuz 2013 Başak Burcu Yorumu

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]
Çeşitli etkilerle huzursuz hissedebileceğiniz bir gün. Yolunda gitmediğini düşündüğünüz konular içini kuruntu yapabilirsiniz. Geleceğinizi göz önünde bulundurarak planlamalar yapmak isteyebilirsiniz. Eşinizin ve ailenizin duygusal desteğini yanınızda hissetmek sizi oldukça mutlu edebilir.

Aşk Yaşamı : Duygusal enerjinizi ortaya çıkartmak istiyorsunuz. Ama geçmişe ait izler sizi rahatsız edebilir. İlişkinize karşı daha iyimser ve gerçekçi olmaya çalışmalısınız. Kafanızdaki sorunları büyütmemelisiniz.

İş Yaşamı : İşte akılcı bir tutum izlemeli ve duygularınızı geri plana bırakmalısınız. Bugün çevrenizle ilişkilerinizde gerilim yaşayabilirsiniz. Bu durum sizi strese sokabilir. Dış görüntünüz ve sağlığınız konusunda olumsuz düşünebilirsiniz.

Para Durumu : Çevresel şartlardan maddi anlamda olumlu etkilenebileceğiniz hareketli bir gün. Maddi konularda adımlar atmak için gerekli cesareti kendinizde bulabilirsiniz.

Dikkat : Dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz. Önceden gözardı etmeye çalıştığınız sorunlar yeniden gündeme gelebilir.


Saat: 12:29

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.