Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Başak (https://www.forumaski.com/basak/)
-   -   07 Ağustos 2013 Çarşamba Başak Burcu Yorumu (https://www.forumaski.com/basak/45986-07-agustos-2013-carsamba-basak-burcu-yorumu.html)

KaraKiz 07.08.2013 15:05

07 Ağustos 2013 Çarşamba Başak Burcu Yorumu
 
07 Ağustos 2013 Çarşamba Başak Burcu Yorumu

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Yeni hazırlıklarınız var, alışılmışlığın dışında bir hareketliliğiniz gözleniyor. Hazırlıklı olun, pek çok konuda yeni seçimler öncesindesiniz. Bu tercihleri yaparken kararsızlık yaşayabilir, temkinli davranmak isteyebilirsiniz. Bazı yakınlarınıza danışmanızda yarar var. Akşamüzeri bir görüşme yapabilir ve kendinizi huzurlu hissedebilirsiniz.

Aşk Yaşamı : Aşırı iyimser bir gününüzdesiniz. Bu iyimserliğiniz ilişkinize de yansıyacak. Sabah sevdiğinizle ilgili bir haber alabilirsiniz. Bu haber doğrudan ilişkinizle ilişkili ilgili olmayabilir ama durumu rahatlatacak bir gelişme olduğu için sizi de yeterince mutlu edecek.

İş Yaşamı : Uzun süredir su yüzüne çıkmayan ama sizi içten içe rahatsız eden bir konu bugün gündeme gelebilir. İyimserliğiniz işinize de yansıyacağından konuyu şimdilik fazla büyütmeyeceksiniz.

Para Durumu : Bu sıralar duygusal konular sizin için daha ön planda olduğu için mali sorunlarla pek uğraşmıyorsunuz. Küçük bir ödemeniz size hatırlatılabilir. Bir plan yapmakla yüz yüze kalabilirsiniz.

Dikkat : Muhtemelen karşılaşacağınız gelişmeleri dikkatli değerlendirmeniz, geleceğinizi de belirleyebilir. Ani kararlar vermek durumunda kalabilirsiniz.


Saat: 20:31

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.