Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Başak (https://www.forumaski.com/basak/)
-   -   20 Eylül 2013 Başak Burcu Yorumu (https://www.forumaski.com/basak/56081-20-eylul-2013-basak-burcu-yorumu.html)

Ela 20.09.2013 12:01

20 Eylül 2013 Başak Burcu Yorumu
 
20 Eylül 2013 Başak Burcu Yorumu




[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]








Sanatsal eğilimlerinize zaman ayıramamanız sizi hırçınlaştırıyor. Bunun şartların size yaptığı bir haksızlık olduğunu düşünüyorsunuz. Basiretinizin bağlandığı bir so...rununuz var. Bu sorunun bir zamanlama hatasından ortaya çıktığı şeklindeki görüşünüz pek gerçekçi görünmüyor. Yakında yaşamınızda önemli bir değişiklik yapmak durumunda kalabilirsiniz.

Aşk Yaşamı : Yeni hisler içindesiniz. Oysa halihazırda bir ilişkiniz var ve çok da problemli görünmüyor. Kafa karışıklığınızı yok edebileceğiniz tek merci partneriniz gibi görünüyor. Bunu denemelisiniz.

İş Yaşamı : İşlerinizdeki sallantılar geçici. Panik yapmanıza hiç gerek yok. Yapacağınız bazı düzenlemeler ve bunun yanında biraz daha tempo her şeyi kısa zamanda yoluna koyacak.

Para Durumu : Para sorununuz yok denilebilir. Bir alacağınızı tahsil etmek için çok uğraşıyorsunuz. Ama bunun yanında inceliğinizi korumanız gerekiyor. Sert bir tavırla ciddi bir bağlantınızı kaybedebilirsiniz.

Dikkat : Sizi uzaktan ilgilendiren bir küskünlükte barış sağlama çabalarınız sonuç vermiyor. Artık vazgeçmelisiniz. Taraflardan biri bu çabanızı hak etmiyor.


Saat: 11:30

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.