Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Başak (https://www.forumaski.com/basak/)
-   -   24 Ocak 2014 Başak Burcu Yorumu (https://www.forumaski.com/basak/86330-24-ocak-2014-basak-burcu-yorumu.html)

Şafak 23.01.2014 22:02

24 Ocak 2014 Başak Burcu Yorumu
 
24 Ocak 2014 Başak Burcu Yorumu

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Sevgili Başak Burçları ve yükselen burçları Başak Burcu olanlar, 24 Ocak 2014 Başak Burcu günlük burç yorumumuz şu şekilde; Sevgili Başaklar saat 10:00 da, aşk hayatı, ilişkiler ve duygular konusunda etkili olan Venüs gezegeninin Oğlak burcu süreci başlamış olacaktır. 17 Şubat tarihine kadar sürecek bu dönem siz Başaklar için gayet verimli bir dönem olabilir. öncelikle şunu belirtmek isterim ki, Venüs gezegeni oğlak burcunda ciddiyet, sorumluluk taşıyan bir etkiye sahiptir. Ne olursa olsun duygular otomatik olarak güvenlik üzerine kurulu olacaktır. Sizin gibi aşkta seçici ve mükemmeli isteyen yapıdaki kişiler için bu dönemin disiplinli enerjisi rahatsız edici olmayacaktır. 24 Ocak 2014 gününe ait Başak Burcu günlük burç yorumlarımızın sonunda tüm Başak burçlarına keyifli, huzurlu, sağlıklı ve başarılı bir gün diliyoruz. . .

Yeni aşk oluşumlarına sandığınız kadar kapalı değilsiniz. Bitirmiş olduğunuz beraberliğin sancıları başka türlü kapanmayacak gibi görünüyor. İş ortamınızı ve oradakileri iyi gözlemleyin.

Yakın zamanda bir iş konusunda yeni insanlarla ortak çabalar içine girmeniz söz konusu olabilir. Yeni tasarılarla ilgileneceksiniz. İş hayatınızın bugünlerdeki durağanlığı size biraz nefes aldırabilir.

Yakın çevrenizde konuşulan küçümsenmeyecek rakamlar sizinle de yakından alakalı. Sevinçler ile üzüntüler bir arada gelebilir. Para konularında titizsiniz. Yakınlarınızın size güveni tam olacak.

Size biraz kapalı yaklaşan bir kişi var. Onda istediğiniz netliği asla göremeyeceksiniz.


Saat: 12:55

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.