Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Bitkilerin Dünyası (https://www.forumaski.com/bitkilerin-dunyasi/)
-   -   Kışın Içilecek Bitki Çayları (https://www.forumaski.com/bitkilerin-dunyasi/170591-kisin-icilecek-bitki-caylari.html)

YeşiL6 30.10.2015 13:26

Kışın Içilecek Bitki Çayları
 
Kışın Içilecek Bitki Çayları

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Kış hastalıklarından korunmak ve yakalandığımız zamanda bu hastalıklardan kısa sürede kurtulmak için bitkilerinden şifasından faydalanmak isterseniz, sizlere kışın içilecek bitki çayları hakkında önerilerde bulunmak isterim. Kış mevsiminde vücudun bağışıklık sistemini arttıracak ve vücuttaki mikroorganizmaların atılmasına yardımcı olacak şifalı bitkilerden hazırlanan kış bitki çayları düzenli bir şekilde tüketildiğinde faydasını gösterecektir. İşte, kışın içilmesi gereken bitki çayları..

Bitkisel kış çayları

Alternatif tıbbın faydalarından yararlanarak her daim sağlıklı bin bünyeye sahip olmak ve vücut direncini arttırmak için kışın en çok zencefil çayı tüketilmelidir. Zencefil içine bir parça karanfil ya da tarçın eklemek sizi kış hastalıklarından korur.

Aynı zamanda yorgun olduğunuz kış günlerinde sadece karanfil çayı demleyip içmeniz bile yorgunluğunuzun giderilmesine ve rahat bir uyku çekmenize muavenet eder.

Çocukları kış hastalıklarından korumak için ise, kışın zencefil ve bal karışımı bir bitki çayı hazırlayıp çocuklara içirilmelidir. Kışın hasta olmamak ve boğaz ağrısını geçirmek için balla karıştırılmış zencefil çayı çok etkili oluyor.

Soğuk havalarda içilmesi gereken bitki çayları arasında yeşil çay da yer alıyor. Tüm bunların yanı sıra kışın içilecek bitkisel çaylar arasında nane limon çayı da yer almaktadır.

Huzur-u Kalb 30.10.2015 13:39

Cevap: Kışın Içilecek Bitki Çayları
 

Atom çayı :gulumse:
Bizim şirkettekiler içiyor
Kış çayı soğuk algınlığı için içiyorlar genelde
İçinde yok yok


Saat: 05:37

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.