Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Biyografiler (https://www.forumaski.com/biyografiler/)
-   -   Lindsay Lohan Kimdir - Lindsay Lohan Biyografisi (https://www.forumaski.com/biyografiler/104825-lindsay-lohan-kimdir-lindsay-lohan-biyografisi.html)

Perii 21.04.2014 17:53

Lindsay Lohan Kimdir - Lindsay Lohan Biyografisi
 
Lindsay Lohan Kimdir - Lindsay Lohan Biyografisi

Lindsay Lohan Kimdir, Lindsay Lohan Hakkında, Lindsay Lohan Kaç Yaşında, Lindsay Lohan Hayatı, Lindsay Lohan Burcu Ne

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]


Lindsay Lohan kimdir? Lindsay Lohan kısaca Amerikalı sinema filmi ve dizi oyuncusu, pop şarkıcısı, şarkı yazarı ve modeldir. 2003 yılından itibaren çeşitli filmlerde oynadığı başrol oyunculuklarıyla bilinir.
Lindsay Lohan ne zaman doğdu? Lindsay Lohan 1986 yılında doğmuş bir oyuncudur. Lindsay Lohan’ın doğum tarihi 2 Temmuz 1986’dır. Lindsay Lohan’ın burcu nedir? Lindsay Lohan’ın burcu yengeçtir.
Lindsay Lohan’ın kısaca hayatı, nasıl ünlü oldu? Lindsay Lohan New York’ta ailesinin en büyük çocuğu olarak dünyaya gelmiş ve çocukluğunu bu şehirde geçirmiştir. Başarılı sanatçının ailesi onun doğumundan sonra karmaşık dönemler yaşamıştır. 1985 yılında evlenen Lindsay Lohan’ın anne ve babası Lindsay Lohan üç yaşındayken ayrılmışlar bir süre sonra yeniden bir araya gelmişler 2005’te tekrar ayrılmışlar ve 2007’de tamamen boşanmışlardır.
Lindsay Lohan 1989 yılında çocuk model olarak hayata atılmış, çeşitli reklam filmlerinde oynamaya başlamıştır. 1992 yılında ilk dizi oyunculuğu deneyimini yaşamış 1996 yılında oynadığı “Another World” ismindeki dizide canlandırdığı “Alexandra “Alli” Fowler” karakteri ile olumlu eleştiriler almış, geniş kitleler tarafından tanınmaya başlamıştır. 1998 yılında Lindsay Lohan’ın oynadığı ilk film olan “The Parent Trap” önemli bir gişe başarısı elde etmiş ve Lindsay Lohan başarılı oyunculuğu sayesinde önemli bir beğeni ve prestijli bir ödül kazanmıştır. 2004 yılında “Speak” ismindeki ilk albümünü çıkaran Lindsay Lohan aynı yıl “Mean Girls” ismindeki sinema filminde canlandırdığı “Cady Heron” karakteri ile artık tüm dünyada takip edilen yıldızlar arasına girmiştir.


-X- 21.04.2014 19:36

Cevap: Lindsay Lohan Kimdir - Lindsay Lohan Biyografisi
 
Kendini uyuşturucu ile harap etmiş popçu.

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi


Saat: 01:45

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.